Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 903
Bolcher, blandede
Engelsk navn
Sweets, boiled
Synonymer
Bolche, Bolsje, Bolsjer
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1657 kJ 1003
Energi, kcal 396 kcal 1003
total-N 0,000 g 1357
Protein, total 0,0 g 1357
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 97,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 97,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 97,5 g 1003
Tilsat sukker 82,8 g 1344
Kostfiber 0,0 g 1357
Fedt, total 0,0 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 0,1 g 1 1823
Tørstof 97,6 g 1 1823
Vand 2,4 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
alfa-tokotrienol 0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 9,00 mg 1357
Kalium, K 0,920 mg 1357
Calcium, Ca 7,00 mg 1357
Magnesium, Mg 3,00 mg 1656
Phosphor, P 15,0 mg 9,9 - 20 4 1357
Jern, Fe 0,540 mg 1 1357
Kobber, Cu 0,029 mg 0,009 - 0,063 4 1357
Zink, Zn 0,032 mg 0,009 - 0,063 4 1357
Jod, I 12,0 µg 1356
Mangan, Mn 0,014 mg 0,009 - 0,027 4 1357
Chrom, Cr 3,00 µg 1 - 5 4 1357
Selen, Se 1,00 µg 0,5 - 2,0 4 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 4 1348
Nikkel, Ni 70,0 µg 30 - 130 10 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Glucose 5,50 g 1 1823
Monosaccharider, total 5,50 g 1003
Maltose 2,90 g 1 1823
Saccharose 60,6 g 1 1823
Disaccharider, total 63,5 g 1003
Sukkerarter, ialt 69,0 g 1003
Stivelse 0,360 g 1344
(a)Hexoses 0 g 1344
(b)Pentoses 0 g 1344
(c)UronicAcids 0 g 1344
Cellulose 0 g 1344
Lignin 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 1655
C6:0 0,000 1655
C8:0 0,000 1655
C10:0 0,000 1655
C12:0 0,000 1655
C14:0 0,000 1655
C15:0 0,000 1655
C16:0 0,000 1655
C17:0 0,000 1655
C18:0 0,000 1655
C20:0 0,000 1655
C22:0 0,000 1655
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 1655
C15:1 0,000 1655
C16:1,n-7 0,000 1655
C17:1,n-7 0,000 1655
C18:1,n-9 0,000 1655
C20:1,n-11 0,000 1655
C22:1,n-9 0,000 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 1655
C18:3,n-3 0,000 1655
C20:3,n-3 0,000 1655
C20:4,n-6 0,000 1655
C20:5,n-3 0,000 1655
C22:5,n-3 0,000 1655
C22:6,n-3 0,000 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1655
Leucin 0 0 1655
Lysin 0 0 1655
Methionin 0 0 1655
Cystin 0 0 1655
Phenylalanin 0 0 1655
Tyrosin 0 0 1655
Threonin 0 0 1655
Tryptofan 0 0 1655
Valin 0 0 1655
Arginin 0 0 1655
Histidin 0 0 1655
Alanin 0 0 1655
Asparaginsyre 0 0 1655
Glutaminsyre 0 0 1655
Glycin 0 0 1655
Prolin 0 0 1655
Serin 0 0 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby