Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 907
Kylling, bryst, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, breast, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Synonymer
Kyllingebryst
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 623 kJ 1003
Energi, kcal 149 kcal 1003
total-N 3,440 g 1347
Protein, total 21,5 g 1347
Protein, deklaration 21,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 6,9 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,5 g 1347
Tørstof 30,0 g 1347
Vand 70,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 24,0 RE 1003
Retinol 24,0 µg 1347
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg 1347
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 1347
Niacin 13,6 NE 1003
niacin 9,90 mg 1347
B6-vitamin 0,530 mg 1347
Folat 4,00 µg 1347
B12-vitamin 0,340 µg 1347
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 63,0 mg 1347
Kalium, K 220 mg 1347
Calcium, Ca 11,0 mg 1347
Magnesium, Mg 25,0 mg 1347
Phosphor, P 198 mg 1347
Jern, Fe 0,900 mg 1347
Zink, Zn 0,800 mg 1347
Nikkel, Ni 0,300 µg 0,100 0 - 2,8 39 T 882
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,009 0,14 1346
C14:0 0,056 0,89 1346
C16:0 1,48 23,5 1346
C18:0 0,407 6,45 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,389 6,16 1346
C18:1,n-9 2,42 38,4 1346
C20:1,n-11 0,071 1,12 1346
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,35 21,4 1346
C18:3,n-3 0,065 1,04 1346
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,038 0,59 1346
C20:5,n-3 0,004 0,06 1346
C22:5,n-3 0,004 0,06 1346
C22:6,n-3 0,014 0,22 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,96 31,0 1003
Sum monoumættede 2,88 45,7 1003
Sum polyumættede 1,48 23,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 6,31 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,087 1,38 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,39 22,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 64 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 998 290 1059
Leucin 1510 440 1059
Lysin 1930 560 1059
Methionin 550 160 1059
Cystin 138 40 1059
Phenylalanin 791 230 1059
Tyrosin 654 190 1059
Threonin 860 250 1059
Tryptofan 224 65 1059
Valin 1140 330 1059
Arginin 1380 400 1059
Histidin 550 160 1059
Alanin 1270 370 1059
Asparaginsyre 1890 550 1059
Glutaminsyre 2860 830 1059
Glycin 1200 350 1059
Prolin 963 280 1059
Serin 860 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby