DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 907
Kylling, bryst, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, breast, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus gallus domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 623 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 623 kJ 1003
Energi (kcal) 149 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 149 kcal 1003
Protein 21,5 g 1347
Protein fra Aminosyrer 17,0 g 1003
Protein, deklaration 21,5 g 1347
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 6,9 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,16 g 1003
Aske 1,5 g 1347
Tørstof 30,0 g 1347
Vand 70,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 24,0 RE 1003
Retinol 24,0 µg 1347
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3-vitamin 1,50 µg 1347
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 1347
Niacinækvivalent 13,6 NE 1003
Niacin 9,90 mg 1347
B6-vitamin 0,530 mg 1347
Folat 4,00 µg 1347
B12-vitamin 0,340 µg 1347
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 63,0 mg 1347
Kalium 220 mg 1347
Calcium 11,0 mg 1347
Magnesium 25,0 mg 1347
Jern 0,900 mg 1347
Zink 0,800 mg 1347
Selen 10,00 µg 1 2135
Fosfor 198 mg 1347
Jod 0 µg 1 2135
Nikkel 0,300 µg 0,1 0,0 - 2,8 39 T 882.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,009 0,145 1346
C14:0 0,056 0,89 1346
C16:0 1,483 23,4 1346
C18:0 0,407 6,44 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,389 6,15 1346
C18:1,n-9 2,424 38,3 1346
C20:1,n-11 0,071 1,11 1346
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,350 21,3 1346
C18:3,n-3 0,065 1,03 1346
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,038 0,599 1346
C20:5,n-3 0,004 0,0647 1346
C22:5,n-3 0,004 0,0647 1346
C22:6,n-3 0,014 0,226 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,955 30,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,883 45,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,476 23,3 1003
Sum fedtsyrer 6,314 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,088 1,39 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,388 21,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 64 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,440 1347
Isoleucin 998 290 1059
Leucin 1510 440 1059
Lysin 1930 560 1059
Methionin 550 160 1059
Cystin 138 40 1059
Phenylalanin 791 230 1059
Tyrosin 654 190 1059
Threonin 860 250 1059
Tryptofan 224 65 1059
Valin 1140 330 1059
Arginin 1380 400 1059
Histidin 550 160 1059
Alanin 1270 370 1059
Asparaginsyre 1890 550 1059
Glutaminsyre 2860 830 1059
Glycin 1200 350 1059
Prolin 963 280 1059
Serin 860 250 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 67,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby