Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 914
Broccoli, kogt
Engelsk navn
Broccoli, boiled
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. Italica
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 148 kJ 1003
Energi, kcal 35 kcal 1003
total-N 0,381 g 4 1938
Protein, total 2,4 g 4 1938
Protein, deklaration 2,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfiber 3,3 g 4 1938
Fedt, total 0,4 g 4 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 4 1938
Tørstof 10,8 g 8,200 - 12,970 7 1938
Vand 89,3 g 87,030 - 91,800 7 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 77,4 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 929 µg 407 - 1681 17 1938
E-vitamin 1,45 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,45 mg 3 1938
B1-vitamin 0,063 mg 4 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,123 mg 4 1938
Niacin 1,00 NE 1003
niacin 0,553 mg 4 1938
B6-vitamin 0,200 mg 4 1938
Folat 108 µg 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 39,6 mg 1003
L-ascorbinsyre 37,0 mg 1837
L-dehydroascorbinsyre 2,60 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 41,0 mg 4 1938
Kalium, K 293 mg 4 1938
Calcium, Ca 40,0 mg 4 1938
Magnesium, Mg 21,0 mg 4 1938
Phosphor, P 67,0 mg 4 1938
Jern, Fe 0,670 mg 4 1938
Kobber, Cu 0,061 mg 4 1938
Zink, Zn 0,450 mg 4 1938
Selen, Se 1,60 µg 4 1938
Fluor, F 4,00 µg 4,0 - 4,0 9 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,002 0,60 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C15:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,064 19,5 1938
C17:0 0,000 0,00 1938
C18:0 0,015 4,56 1938
C20:0 0,005 1,52 1938
C22:0 0,006 1,82 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1938
C15:1 0,000 0,00 1938
C16:1,n-7 0,010 3,04 1938
C18:1,n-9 0,033 10,0 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,058 17,6 1938
C18:3,n-3 0,136 41,3 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:2,n-6 0,000 0,00 1938
C20:3,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,092 28,0 1003
Sum monoumættede 0,043 13,1 1003
Sum polyumættede 0,194 59,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,329 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,136 41,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,058 17,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 91 240 T 17
Leucin 126 330 T 17
Lysin 122 320 T 17
Methionin 34 90 T 17
Cystin 27 70 T 17
Phenylalanin 88 230 T 17
Threonin 103 270 T 17
Tryptofan 27 70 T 17
Valin 114 300 T 17
Arginin 149 390 T 17
Histidin 53 140 T 17

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby