Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 92
Soja sauce
Engelsk navn
Soya sauce
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 237 kJ 1003
Energi, kcal 57 kcal 1003
total-N 1,102 g 0,827 - 1,392 4 1346, 1938
Protein, total 6,9 g 5,169 - 8,700 4 1346, 1938
Protein, deklaration 6,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1346
Fedt, total 0,0 g 0,00 - 0,08 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 15,3 g 15,15 - 15,79 4 1938
Tørstof 29,2 g 28,910 - 31,000 14 1938
Vand 70,8 g 69,000 - 71,090 14 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
B1-vitamin 0,033 mg 0,015 - 0,050 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,165 mg 0,130 - 0,199 2 1938
Niacin 3,85 NE 1003
niacin 2,20 mg 1,032 - 3,360 2 1938
B6-vitamin 0,148 mg 0,126 - 0,170 2 1938
Pantothensyre 0,297 mg 0,273 - 0,320 2 1938
Folat 14,0 µg 9 - 16 5 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5637 mg 5172 - 5715 7 1938
Kalium, K 217 mg 180 - 440 7 1938
Calcium, Ca 19,0 mg 17 - 25 4 1938
Magnesium, Mg 43,0 mg 34 - 70 4 1938
Phosphor, P 125 mg 110 - 169 4 1938
Jern, Fe 1,93 mg 1,66 - 2,02 4 1938
Kobber, Cu 0,104 mg 0,082 - 0,115 3 1938
Zink, Zn 0,520 mg 0,37 - 0,82 3 1938
Mangan, Mn 0,424 mg 1938
Selen, Se 0,500 µg 1865
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,015 mg 0 - 0,04 1488
Tyramin 39,0 mg 13,7 - 88,20 5 1484
Serotonin 0 mg 1474
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,000 0,00 1346
C18:0 0,000 0,00 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,000 0,00 1346
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,00 1346
C18:3,n-3 0,002 100 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 0,00 1003
Sum monoumættede 0,000 0,00 1003
Sum polyumættede 0,002 100 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,002 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 331 300 1938
Leucin 551 500 1938
Lysin 397 360 1938
Methionin 100 91 1938
Cystin 121 110 1938
Phenylalanin 364 330 1938
Tyrosin 253 230 1938
Threonin 276 250 1938
Tryptofan 99 90 1938
Valin 342 310 1938
Arginin 474 430 1938
Histidin 176 160 1938
Alanin 298 270 1938
Asparaginsyre 738 670 1938
Glutaminsyre 1650 1500 1938
Glycin 309 280 1938
Prolin 507 460 1938
Serin 397 360 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby