DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 92
Soja sauce
Engelsk navn
Soya sauce
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 237 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 171 kJ 1003
Energi (kcal) 56 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 40 kcal 1003
Protein 6,9 g 5,16 - 8,7 4 1346, 1938
Protein fra Aminosyrer 6,4 g 1003
Protein, deklaration 6,9 g 5,16 - 8,7 4 1346, 1938
Kulhydrat difference 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1346
Fedt 0,0 g 0,0 - 0,08 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 14,09 g 7 1003
Aske 15,3 g 15,1 - 15,7 4 1938
Tørstof 29,2 g 28,9 - 31 14 1938
Vand 70,8 g 69 - 71 14 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0330 mg 0,015 - 0,05 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,165 mg 0,13 - 0,199 2 1938
Niacinækvivalent 3,85 NE 1003
Niacin 2,20 mg 1,03 - 3,36 2 1938
B6-vitamin 0,148 mg 0,126 - 0,17 2 1938
Pantotensyre 0,297 mg 0,273 - 0,32 2 1938
Folat 14,0 µg 9 - 16 5 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5640 mg 5170 - 5710 7 1938
Kalium 217 mg 180 - 440 7 1938
Calcium 19,0 mg 17 - 25 4 1938
Magnesium 43,0 mg 34 - 70 4 1938
Jern 1,93 mg 1,66 - 2,02 4 1938
Kobber 0,104 mg 0,082 - 0,115 3 1938
Zink 0,520 mg 0,37 - 0,82 3 1938
Mangan 0,424 mg 1938
Selen 0,500 µg 1865
Fosfor 125 mg 110 - 169 4 1938
Jod 4,50 µg 1 2135
Sum mineraler 6040 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0,500 g 1 2135
Sum disakkarider 1,10 g 1 2135
Sum sukkerarter 1,60 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,50 g 1 2141
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,000 0,0 1938
C16:0 0,000 0,0 1346
C18:0 0,000 0,0 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,000 0,0 1346
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1346
C18:3,n-3 0,032 100 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,032 100 1003
Sum fedtsyrer 0,032 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,102 1346, 1938
Isoleucin 331 300 1938
Leucin 551 500 1938
Lysin 397 360 1938
Methionin 100 91 1938
Cystin 121 110 1938
Phenylalanin 364 330 1938
Tyrosin 253 230 1938
Threonin 275 250 1938
Tryptofan 99 90 1938
Valin 342 310 1938
Arginin 474 430 1938
Histidin 176 160 1938
Alanin 297 270 1938
Asparaginsyre 738 670 1938
Glutaminsyre 1650 1500 1938
Glycin 308 280 1938
Prolin 507 460 1938
Serin 397 360 1938
Sum essentielle Aminosyrer 2634,28
Sum ikke essentielle aminosyrer 4748,54
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0150 mg 0,0 - 0,04 1488
Serotonin 0 mg 1474
Cholin 18,3 mg 1 2187
Tyramin 39,0 mg 13,7 - 88,2 5 1484
Sum biogene aminer 39,0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby