Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 925
Kyllingepølse, pålæg
Engelsk navn
Chicken, sausage
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,881
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 778 kJ 1003
Energi, kcal 186 kcal 1003
total-N 2,163 g 1,95 - 3,97 16 1306, 2125
Protein, total 13,5 g 12,188 - 24,813 16 1306, 2125
Protein, deklaration 13,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,6 g 1003
Tilsat sukker 0,5 g 1298
Kostfiber 0,2 g T 1143
Fedt, total 13,6 g 8,2 - 18,1 16 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,3 g 2,48 - 5,61 16 1306, 2125
Tørstof 33,2 g 30,1 - 49,6 16 1306, 2125
Vand 66,8 g 50,400 - 69,900 16 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 52,0 RE 1003
Retinol 52,0 µg 12 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 12 1306
E-vitamin 0,710 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,710 mg 12 1306
B1-vitamin 0,079 mg 12 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,170 mg 12 1306
Niacin 6,67 NE 1003
niacin 4,90 mg 12 1306
B6-vitamin 0,150 mg 12 1306
Pantothensyre 1,08 mg 12 1306
Biotin 9,00 µg 12 1306
Folat 23,0 µg 12 1306
B12-vitamin 0,990 µg 12 1306
C-vitamin 23,3 mg 1003
L-ascorbinsyre 23,3 mg 12 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1484 mg 1142 - 2749 16 1306, 2125
Natrium, Na 1012 mg 724 - 1699 16 1306, 2125
Kalium, K 223 mg 12 1306
Calcium, Ca 55,9 mg 12 1306
Magnesium, Mg 18,2 mg 12 1306
Phosphor, P 229 mg 12 1306
Jern, Fe 1,82 mg 12 1306
Kobber, Cu 0,040 mg 12 1306
Zink, Zn 1,10 mg 12 1306
Mangan, Mn 0,040 mg 12 1306
Chrom, Cr 10,5 µg 12 1306
Selen, Se 9,82 µg 6,27 - 20,3 22 1306, 1897
Nikkel, Ni 3,80 µg 12 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,078 0,65 1306
C16:0 2,16 18,1 1306
C18:0 0,732 6,13 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,362 3,03 1306
C18:1,n-9 5,15 43,1 1306
C20:1,n-11 0,068 0,56 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,71 22,7 1306
C18:3,n-3 0,452 3,78 1306
C20:4,n-6 0,000 0,00 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,235 1,97 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,97 24,9 1003
Sum monoumættede 5,58 46,7 1003
Sum polyumættede 3,16 26,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 12,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,452 3,78 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,71 22,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 104 mg 12 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 562 260 T 358
Leucin 930 430 T 358
Lysin 1040 480 T 358
Methionin 238 110 T 358
Cystin 134 62 T 358
Phenylalanin 497 230 T 358
Tyrosin 324 150 T 358
Threonin 476 220 T 358
Tryptofan 106 49 T 358
Valin 649 300 T 358
Arginin 757 350 T 358
Histidin 281 130 T 358
Alanin 800 370 T 358
Asparaginsyre 1100 510 T 358
Glutaminsyre 1600 740 T 358
Glycin 1060 490 T 358
Prolin 735 340 T 358
Serin 476 220 T 358

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby