Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 927
Champignon, konserves
Engelsk navn
Mushroom, canned
Taxonomisk navn
Agaricus bisporus forma albus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 92 kJ 1003
Energi, kcal 22 kcal 1003
total-N 0,400 g 0,400 - 0,400 2 1825
Protein, total 2,5 g 2,500 - 2,500 2 1825
Protein, deklaration 2,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,4 g 2,2 - 2,5 2 1825
Fedt, total 0,5 g 0,4 - 0,5 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,1 - 1,4 2 1825
Tørstof 7,3 g 7,100 - 7,400 2 1825
Vand 92,7 g 92,600 - 92,900 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,833 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 10,0 µg 5 - 16 3 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1001
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1 T 961
alfa-tokotrienol 0 mg 1 T 961
K1-vitamin 0 µg 3 T 961
B1-vitamin 0,081 mg 0,009 - 0,120 17 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,402 mg 0,216 - 0,610 14 1938
Niacin 4,07 NE 1003
niacin 3,61 mg 0,219 - 5,100 17 1938
B6-vitamin 0,060 mg 1352
Pantothensyre 1,00 mg 1352
Biotin 16,0 µg 1343
Folat 23,0 µg 1001
Frit folat 20,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 2,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,10 mg 0,0 - 8,6 24 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 2 - 19 38 1938
Kalium, K 190 mg 130 - 230 4 1348
Calcium, Ca 18,0 mg 6 - 40 4 1348
Magnesium, Mg 8,00 mg 7 - 9 4 1348
Phosphor, P 76,0 mg 67 - 94 4 1348
Jern, Fe 0,840 mg 0,73 - 0,95 4 1348
Kobber, Cu 0,480 mg 0,33 - 0,54 4 1348
Zink, Zn 0,930 mg 0,62 - 1,1 4 1348
Jod, I 0,500 µg 1001
Mangan, Mn 0,070 mg 0,051 - 0,081 4 1348
Chrom, Cr 9,00 µg 8 - 11 4 1348
Selen, Se 3,30 µg 3,00 0,9 - 14 39 1901
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Kviksølv, Hg 2,50 µg 1,20 0,3 - 1,3 39 1901
Cadmium, Cd 1,00 µg 0,90 0,3 - 3,2 39 1901
Bly, Pb 0,900 µg 0,600 0,0 - 8,4 39 1901
Tin, Sn 3700 µg 300 0,0 - 23200 18 1901
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 5 T 961
Glucose 0 g 0 5 T 961
Monosaccharider, total 0 g 1003
Maltose 0 g 1 T 961
Saccharose 0 g 0 5 T 961
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g T 961
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 961
C6:0 0,000 0,00 T 961
C8:0 0,000 0,00 T 961
C10:0 0,000 0,00 T 961
C12:0 0,000 0,00 T 961
C14:0 0,002 0,43 T 961
C15:0 0,000 0,00 T 961
C16:0 0,110 27,4 T 961
C17:0 0,000 0,00 T 961
C18:0 0,007 1,74 T 961
C20:0 0,000 0,00 T 961
C22:0 0,000 0,00 T 961
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 961
C15:1 0,000 0,00 T 961
C16:1,n-7 0,002 0,43 T 961
C17:1,n-7 0,000 0,00 T 961
C18:1,n-9 0,005 1,30 T 961
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 961
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 961
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,052 13,0 T 961
C18:3,n-3 0,223 55,7 T 961
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 961
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 961
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 961
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 961
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 961
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,119 29,7 1003
Sum monoumættede 0,007 1,75 1003
Sum polyumættede 0,275 68,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,401 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,223 55,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,052 13,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 64 160 T 961
Leucin 100 250 T 961
Lysin 88 220 T 961
Methionin 20 49 T 961
Cystin 6 16 T 961
Phenylalanin 60 150 T 961
Tyrosin 40 100 T 961
Threonin 72 180 T 961
Tryptofan 28 71 T 961
Valin 88 220 T 961
Arginin 80 200 T 961
Histidin 38 94 T 961
Alanin 156 390 T 961
Asparaginsyre 140 350 T 961
Glutaminsyre 300 750 T 961
Glycin 72 180 T 961
Prolin 76 190 T 961
Serin 80 200 T 961

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby