DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 927
Champignon, konserves
Engelsk navn
Mushroom, canned
Taxonomisk navn
Agaricus bisporus (J.E. Lange, 1926) (Imbach, 1946)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 92 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 92 kJ 1003
Energi (kcal) 22 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 22 kcal 1003
Protein 2,5 g 2,5 - 2,5 2 1825
Protein, deklaration 2,5 g 2,5 - 2,5 2 1825
Kulhydrat difference 3,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Kostfibre 2,4 g 2,2 - 2,5 2 1825
Fedt 0,5 g 0,4 - 0,5 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 38 1003
Aske 1,2 g 1,1 - 1,4 2 1825
Tørstof 7,3 g 7,1 - 7,4 2 1825
Vand 92,7 g 92,6 - 92,9 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,67 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 10,00 µg 5 - 16 3 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1001
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg - 0,08 8 T 961.0
K1-vitamin 0 µg - 0,8 8 T 961.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,0810 mg 0,009 - 0,12 17 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,402 mg 0,216 - 0,61 14 1938
Niacinækvivalent 4,10 NE 1003
Niacin 3,61 mg 0,219 - 5,1 17 1938
B6-vitamin 0,0600 mg 1352
Pantotensyre 1,000 mg 1352
Biotin 16,0 µg 1343
Folat 23,0 µg 1001
Frit folat 20,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 2,10 mg 1003
Ascorbinsyre 2,10 mg 0,0 - 8,6 24 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,00 mg 2 - 19 38 1938
Kalium 190 mg 130 - 230 4 1348
Calcium 18,0 mg 6 - 40 4 1348
Magnesium 8,00 mg 7 - 9 4 1348
Jern 0,840 mg 0,73 - 0,95 4 1348
Kobber 0,480 mg 0,33 - 0,54 4 1348
Zink 0,930 mg 0,62 - 1,1 4 1348
Mangan 0,0700 mg 0,051 - 0,081 4 1348
Krom 9,00 µg 8 - 11 4 1348
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 3,30 µg 3,0 0,9 - 14 39 1901
Fosfor 76,0 mg 67 - 94 4 1348
Jod 0,500 µg 1001
Kviksølv 2,50 µg 1,2 0,3 - 1,3 39 1901
Cadmium 1,000 µg 0,9 0,3 - 3,2 39 1901
Bly 0,900 µg 0,6 0,0 - 8,4 39 1901
Tin 3700 µg 300,0 0,0 - 23200 18 1901
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,2 8 T 961.0
Glukose 0,0750 g 0,3 - 0,3 8 T 961.0
Sum monosakkarider 0,0750 g 1003
Maltose 0 g - 0,2 8 T 961.0
Sakkarose 0 g - 0,2 8 T 961.0
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0,0750 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g T 961.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 961.0
C6:0 0,000 0,0 T 961.0
C8:0 0,000 0,0 T 961.0
C10:0 0,000 0,0 T 961.0
C12:0 0,000 0,0 T 961.0
C14:0 0,002 0,434 T 961.0
C15:0 0,000 0,0 T 961.0
C16:0 0,105 27,3 T 961.0
C17:0 0,000 0,0 T 961.0
C18:0 0,007 1,73 T 961.0
C20:0 0,000 0,0 T 961.0
C22:0 0,000 0,0 T 961.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 961.0
C15:1,n-5 0,000 0,0 T 961.0
C16:1,n-7 0,002 0,434 T 961.0
C17:1,n-7 0,000 0,0 T 961.0
C18:1,n-9 0,005 1,3 T 961.0
C20:1,n-11 0,000 0,0 T 961.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 961.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,050 13 T 961.0
C18:3,n-3 0,214 55,6 T 961.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 961.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 961.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 961.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 961.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 961.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,114 29,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,007 1,73 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,264 68,6 1003
Sum fedtsyrer 0,385 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,214 55,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,050 13 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,400 1825
Isoleucin 68 T 961.0
Leucin 111 T 961.0
Lysin 88 T 961.0
Methionin 3 T 961.0
Cystin 9 T 961.0
Phenylalanin 65 T 961.0
Tyrosin 7 T 961.0
Threonin 86 T 961.0
Tryptofan 29 T 961.0
Valin 87 T 961.0
Arginin 53 T 961.0
Histidin 39 T 961.0
Alanin 185 T 961.0
Asparaginsyre 120 T 961.0
Glutaminsyre 225 T 961.0
Glycin 75 T 961.0
Prolin 106 T 961.0
Serin 69 T 961.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 20,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,770 T 961.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby