Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 949
Grisekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
Engelsk navn
Pork, collar, defatted, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 1 15 1127
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 756 kJ 1003
Energi, kcal 181 kcal 1003
total-N 2,889 g 2,496 - 3,216 100 1070, 1127, 1832, 1840, 2091
Protein, total 17,4 g 15,0 - 19,5 100 1070, 1127, 1832, 1840, 2091
Protein, deklaration 17,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 12,4 g 6,1 - 19,0 74 1127, 1818, 1832, 1840, 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,85 - 1,08 82 1070, 1127, 1840, 2091
Tørstof 30,9 g 25,900 - 35 70 1127, 1832, 1840, 2091
Vand 69,2 g 65,000 - 74,100 70 1127, 1832, 1840, 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,23 RE 1003
Retinol 6,23 µg 7,50 2,1 - 7,8 4 2091
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,635 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,120 µg 0,045 - 0,22 8 1271, 2091
25-hydroxycholecalciferol 0,103 µg 0,069 - 0,17 8 1271, 2091
E-vitamin 0,550 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,550 mg 0,585 0,30 - 0,73 4 2091
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,747 mg 0,36 - 1,42 74 1070, 1127, 1840, 2091
B2-vitamin, riboflavin 0,208 mg 0,145 - 0,41 74 1070, 1127, 1840, 2091
Niacin 8,41 NE 1003
niacin 5,18 mg 5,25 4,4 - 5,8 4 2091
B6-vitamin 0,260 mg 0,17 - 0,45 74 1070, 1127, 1840, 2091
Pantothensyre 0,923 mg 0,855 0,58 - 1,40 4 2091
Biotin 3,15 µg 3,00 2,8 - 3,8 4 2091
Folat 4,40 µg 2,8 - 8,2 20 1127
B12-vitamin 0,823 µg 0,5 - 1,70 44 1127, 1840, 2091
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 45,5 mg 45,7 41,7 - 48,8 4 2091
Kalium, K 327 mg 326 314 - 342 4 2091
Calcium, Ca 6,08 mg 5,19 4,54 - 9,40 4 2091
Magnesium, Mg 20,3 mg 12,9 - 26,7 73 1070, 1127, 1840, 2091
Phosphor, P 174 mg 172 169 - 180 5 1032, 2091
Jern, Fe 0,986 mg 0,55 - 1,71 72 1070, 1127, 1840, 2091
Kobber, Cu 0,100 mg 0 - 0,22 270 1102, 2091
Zink, Zn 2,65 mg 1,5 - 3,71 73 1070, 1127, 1840, 2091
Jod, I 1,00 µg 1003
Mangan, Mn 0,010 mg 0,010 0,009 - 0,012 4 2091
Chrom, Cr 0,175 µg 0,175 0,05 - 0,30 4 2091
Selen, Se 9,30 µg 8,80 8,0 - 11,4 5 1917, 2091
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,389 µg 0,330 0,155 - 0,74 4 2091
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,154 1,34 2091
C16:0 3,02 26,4 2091
C17:0 0,037 0,32 2091
C18:0 1,89 16,5 2091
C20:0 0,025 0,21 2091
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,272 2,38 2091
C17:1,n-7 0,033 0,28 2091
C18:1,n-9 4,67 40,8 2091
C18:1,n-7 0,368 3,22 2091
C20:1,n-9 0,107 0,93 2091
C18:1,trans n-9 0,028 0,24 2091
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,663 5,80 2091
C18:3,n-3 0,048 0,42 2091
C20:2,n-6 0,038 0,33 2091
C20:4,n-6 0,058 0,50 2091
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,12 44,8 1003
Sum monoumættede 5,48 47,9 1003
Sum polyumættede 0,807 7,05 1003
Sum transfedtsyrer 0,028 0,24 1003
Fedtsyrer, total 11,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,048 0,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,759 6,64 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 867 300 1059
Leucin 1330 460 1059
Lysin 1620 560 1059
Methionin 462 160 1059
Cystin 121 42 1059
Phenylalanin 664 230 1059
Tyrosin 607 210 1059
Threonin 751 260 1059
Tryptofan 194 67 1059
Valin 953 330 1059
Arginin 1070 370 1059
Histidin 664 230 1059
Alanin 1070 370 1059
Asparaginsyre 1620 560 1059
Glutaminsyre 2460 850 1059
Glycin 896 310 1059
Prolin 693 240 1059
Serin 722 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby