DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 957
Grønkål, konserves
Engelsk navn
Kale, canned
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. acephala
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 125 kJ 1003
Energi, kcal 30 kcal 1003
total-N 0,352 g 1059
Protein, total 2,2 g 1059
Protein, deklaration 2,2 g 1059
Kulhydrat, difference 5,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,4 g 2,9 - 3,8 4
Fedt, total 0,9 g 1039
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1938
Tørstof 9,6 g 1003
Vand 90,4 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 370 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,80 α-TE
alfa-tokoferol 2,80 mg 1,93 - 3,24 5 1034
B1-vitamin 0,0200 mg 0,08 - 0,035 4 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 0,025 - 0,074 3 1022
Niacin 0,987 NE 1003
niacin 0,400 mg 0,2 - 0,63 5 1018
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 110 mg 81 - 133 3 1030
Jern, Fe 2,80 mg 2,2 - 3,3 4 1043
Jod, I 1,30 µg 1,1 - 1,45 3 1055
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,116 16 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,026 3,54 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,154 21,4 1039
C18:3,n-3 (ALA) 0,424 58,9 1039
C20:4,n-6 0,000 0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,116 16 1003
Sum monoumættede 0,026 3,54 1003
Sum polyumættede 0,579 80,4 1003
Fedtsyrer, total 0,720 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,424 58,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,154 21,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 99 280 1059
Leucin 169 480 1059
Lysin 106 300 1059
Methionin 34 96 1059
Cystin 7 21 1059
Phenylalanin 109 310 1059
Tyrosin 74 210 1059
Threonin 95 270 1059
Tryptofan 35 100 1059
Valin 130 380 1059
Arginin 106 300 1059
Histidin 46 130 1059
Alanin 92 260 1059
Asparaginsyre 204 580 1059
Glutaminsyre 264 750 1059
Glycin 109 310 1059
Prolin 134 380 1059
Serin 102 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby