DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 957
Grønkål, konserves
Engelsk navn
Kale, canned
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. acephala (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 123 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 123 kJ 1003
Energi (kcal) 30 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 30 kcal 1003
Protein 2,2 g 1059
Protein fra Aminosyrer 1,6 g 1003
Protein, deklaration 2,2 g 1059
Kulhydrat difference 5,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Kostfibre 3,5 g 3,85 2,2 - 4,4 8 T 888.0
Fedt 0,9 g 1039
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,63 g 1 1003
Aske 1,5 g 1938
Tørstof 9,6 g 1003
Vand 90,4 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 740 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 4440 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,80 α-TE
alfa-Tokoferol 2,80 mg 1,93 - 3,24 5 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0200 mg 0,08 - 0,035 4 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,025 - 0,074 3 1022
Niacinækvivalent 0,987 NE 1003
Niacin 0,400 mg 0,2 - 0,63 5 1018
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 252 mg 1 2187
Calcium 110 mg 81 - 133 3 1030
Jern 2,80 mg 2,2 - 3,3 4 1043
Jod 1,30 µg 1,1 - 1,45 3 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,116 16 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,026 3,54 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,154 21,4 1039
C18:3,n-3 0,424 58,9 1039
C20:4,n-6 0,000 0,0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,116 16 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,026 3,54 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,579 80,4 1003
Sum fedtsyrer 0,720 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,424 58,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,154 21,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,352 1059
Isoleucin 99 280 1059
Leucin 169 480 1059
Lysin 106 300 1059
Methionin 34 96 1059
Cystin 7 21 1059
Phenylalanin 109 310 1059
Tyrosin 74 210 1059
Threonin 95 270 1059
Tryptofan 35 100 1059
Valin 134 380 1059
Arginin 106 300 1059
Histidin 46 130 1059
Alanin 92 260 1059
Asparaginsyre 204 580 1059
Glutaminsyre 264 750 1059
Glycin 109 310 1059
Prolin 134 380 1059
Serin 102 290 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0,400 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby