DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 962
Roulade, abrikos
Engelsk navn
Swiss roll, apricot stuffing
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1382 kJ 1003
Energi, kcal 327 kcal 1003
Nitrogen, total 0,632 g 0,404 - 0,93 8 1062
Protein, videnskabelig 3,6 g 2,3 - 5,3 8 1062
Protein, deklaration 4,0 g 2,52 - 5,81 8 1062
Kulhydrat, difference 62,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 61,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 61,0 g 1003
Kostfibre 1,0 g 0,94 0,8 - 1,22 10 T 1062
Fedt, total 7,3 g 2 - 12,8 8 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,44 - 1,06 8 1062
Tørstof 73,9 g 70,8 - 77,1 8 1062
Vand 26,1 g 22,9 - 29,2 8 1062
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 142 mg 40 - 238 8 1062
Kalium, K 119 mg 73 - 146 8 1062
Jern, Fe 1,41 mg 0,73 - 1,71 8 1062
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 6,789 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby