Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 962
Roulade, abrikos-
Engelsk navn
Swiss roll, apricot stuffing
Synonymer
Abrikosroulade
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1382 kJ 1003
Energi, kcal 330 kcal 1003
total-N 0,632 g 0,404 - 0,930 8 1062
Protein, total 3,6 g 2,303 - 5,301 8 1062
Protein, deklaration 4,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 62,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 61,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 61,0 g 1003
Kostfiber 1,0 g 0,9 0,8 - 1,22 10 T 1062
Fedt, total 7,3 g 2,0 - 12,8 8 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,44 - 1,06 8 1062
Tørstof 73,9 g 70,800 - 77,100 8 1062
Vand 26,1 g 22,900 - 29,200 8 1062
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 142 mg 40 - 238 8 1062
Kalium, K 119 mg 73 - 146 8 1062
Jern, Fe 1,41 mg 0,73 - 1,71 8 1062

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby