DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 972
Hindbærmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, raspberry
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 860 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 860 kJ 1003
Energi (kcal) 203 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 203 kcal 1003
Protein 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat difference 49,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,1 g 1003
Kostfibre 1,2 g T 997.0
Fedt 0,6 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 53,0 g 1348
Vand 47,0 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,33 RE 1003
Retinol 0 µg T 915.0
beta-Caroten 50,0 µg T 915.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 915.0
E-vitamin 0,150 α-TE
alfa-Tokoferol 0,150 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 - 0,001 7 T 915.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0350 mg 0,02 - 0,05 3 T 915.0
Niacinækvivalent 0,450 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,16 - 0,26 4 1018
B6-vitamin 0,0300 mg 0,029 - 0,031 2 1025
Pantotensyre 0,210 mg 1344
Biotin 1,80 µg 1344
Folat 5,00 µg T 915.0
Frit folat 5,00 µg T 915.0
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 5,00 mg 1003
Ascorbinsyre 5,00 mg 2 - 16 13 T 915.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kalium 44,0 mg T 915.0
Calcium 15,0 mg 15 - 20 3 1030
Magnesium 4,00 mg T 915.0
Jern 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 T 915.0
Kobber 0,120 mg T 915.0
Zink 0,0270 mg T 915.0
Mangan 0,0210 mg T 915.0
Krom 3,00 µg T 915.0
Selen 0,300 µg T 915.0
Fosfor 13,0 mg T 915.0
Jod 1,40 µg 0,12 - 2 5 T 915.0
Nikkel 10,00 µg T 915.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 46,0 g 1321
Tilsat Sukker 44,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 44,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 T 5.0
C18:0 T 5.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 T 5.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 T 5.0
C18:3,n-3 T 5.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 0,480 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,096 1003
Tryptofan 15 69 T 5.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,00 mg 1 2187
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 T 915.0
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby