Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 975
Gaffelbidder
Engelsk navn
Herring, pickled, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,925
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 796 kJ 1003
Energi, kcal 190 kcal 1003
total-N 1,968 g 1059
Protein, total 12,0 g 1059
Protein, deklaration 12,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 8,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 16,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 9,6 g T 1034
Tørstof 37,6 g 1001
Vand 62,4 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 42,0 RE 1003
Retinol 42,0 µg 36 - 54 3 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1355
E-vitamin 0,900 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,900 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,030 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,080 mg 0,008 - 0,173 5 1022
Niacin 4,50 NE 1003
niacin 2,50 mg 1355
B6-vitamin 0,150 mg 0,119 - 0,165 2 1025
B12-vitamin 4,50 µg 3,72 - 5,59 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2826 mg 2390 - 3110 3 1058
Kalium, K 123 mg 119 - 128 3 1058
Calcium, Ca 60,0 mg 1355
Magnesium, Mg 12,6 mg 12,1 - 13,0 3 1058
Jern, Fe 0,700 mg 0,16 - 1,0 5 1043
Jod, I 30,0 µg 8 - 69 8 1041
Fluor, F 0,180 µg 0,16 - 0,20 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 58 58 - 58 2 T 48
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 630 320 1059
Leucin 964 490 1059
Lysin 1200 610 1059
Methionin 394 200 1059
Cystin 63 32 1059
Phenylalanin 512 260 1059
Tyrosin 413 210 1059
Threonin 571 290 1059
Tryptofan 120 61 1059
Valin 768 390 1059
Arginin 708 360 1059
Histidin 256 130 1059
Alanin 748 380 1059
Asparaginsyre 1220 620 1059
Glutaminsyre 1670 850 1059
Glycin 649 330 1059
Prolin 492 250 1059
Serin 531 270 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby