Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 979
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 30 % fat, vegetable fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1316 kJ 1003
Energi, kcal 315 kcal 1003
total-N 0,078 g T 1183
Protein, total 0,5 g T 1183
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 30,2 g 30,2 - 30,2 1 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g T 1183
Tørstof 43,5 g T 1183
Vand 56,5 g T 1183
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 810 RE 1003
Retinol 780 µg T 1183
ß-caroten 360 µg T 1183
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 14,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 14,0 mg 11,5 5,0 - 30,0 12 T 1168
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg T 1183
B2-vitamin, riboflavin 0,025 mg T 1183
Niacin 0,137 NE 1003
niacin 0,020 mg T 1183
B6-vitamin 0,003 mg 1 T 1183
Pantothensyre 0,051 mg T 1183
Biotin 0 µg T 1030
Frit folat 2,00 µg T 1183
B12-vitamin 0,070 µg T 1183
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 16,0 mg 10 - 22 2 T 1183
Phosphor, P 16,0 mg T 1183
Kobber, Cu 0 mg 1 T 1027
Chrom, Cr 9,40 µg 0,5 - 25,8 19 T 1027
Bly, Pb 0 µg 0 1 T 1168
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,400 g T 1183
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1835
C10:0 0,000 0,00 1835
C12:0 0,300 1,05 1835
C14:0 0,100 0,35 1835
C16:0 2,70 9,44 1835
C18:0 2,20 7,69 1835
C20:0 0,000 0,00 1835
C22:0 0,000 0,00 1835
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1835
C16:1,n-7 0,000 0,00 1835
C18:1,n-9 6,90 24,1 1835
C20:1,n-11 0,000 0,00 1835
C22:1,n-9 0,000 0,00 1835
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 15,9 55,6 1835
C18:3,n-3 0,400 1,40 1835
C22:6,n-3 0,000 0,00 1835
Andre fedtsyrer 0,100 0,35 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,30 18,5 1003
Sum monoumættede 6,90 24,1 1003
Sum polyumættede 16,3 57,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 28,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,400 1,40 1003
Sum n-6 fedtsyrer 15,9 55,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 31 400 T 1183
Leucin 50 640 T 1183
Lysin 40 510 T 1183
Methionin 13 170 T 1183
Cystin 5 64 T 1183
Phenylalanin 25 320 T 1183
Tyrosin 25 320 T 1183
Threonin 23 290 T 1183
Tryptofan 7 89 T 1183
Valin 35 450 T 1183
Arginin 18 230 T 1183
Histidin 14 180 T 1183
Alanin 18 230 T 1183
Asparaginsyre 39 500 T 1183
Glutaminsyre 107 1370 T 1183
Glycin 11 140 T 1183
Prolin 49 630 T 1183
Serin 28 360 T 1183

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby