Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 982
Medisterpølse, rå
Engelsk navn
Pork, sausage, Danish, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 889 kJ 1003
Energi, kcal 213 kcal 1003
total-N 1,966 g 1,648 - 2,38 65 1070, 1127, 1840, 2125
Protein, total 12,3 g 10,300 - 14,875 65 1070, 1127, 1840, 2125
Protein, deklaration 12,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,3 g 1003
Kostfiber 0,2 g 1003
Fedt, total 16,8 g 7,2 - 27,6 69 1070, 1127, 1818, 1840, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 1,49 - 3,80 65 1070, 1127, 1840, 2125
Tørstof 35,0 g 27,500 - 48,5 65 1070, 1127, 1840, 2125
Vand 65,0 g 51,500 - 72,500 65 1070, 1127, 1840, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 - 10 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,671 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,151 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,104 µg 1300
E-vitamin 0,130 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,130 mg 0,11 - 0,15 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,200 mg 0,169 - 0,256 7 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,160 mg 0,118 - 0,216 5 1022
Niacin 3,80 NE 1003
niacin 1,80 mg 1,33 - 2,60 10 1018
B6-vitamin 0,200 mg 0,170 - 0,332 5 1025
Pantothensyre 0,680 mg 1352
Biotin 3,70 µg 293 1002
Folat 3,70 µg 2,4 - 5,2 4 1374
Frit folat 1,50 µg 1,1 - 1,9 4 1374
B12-vitamin 0,750 µg 0,65 - 0,90 4 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 962 mg 560 - 1270 37 1127, 1840, 2125
Natrium, Na 708 mg 360 - 1280 65 1070, 1127, 1840, 2125
Kalium, K 218 mg 136 - 310 59 1070, 1127, 1840
Calcium, Ca 40,7 mg 36,4 - 50,4 6 1015
Magnesium, Mg 15,0 mg 13,4 - 16,4 3 1058
Phosphor, P 245 mg 229 - 255 6 1015
Jern, Fe 1,60 mg 0,88 - 2,91 13 1043
Kobber, Cu 0,083 mg 0,052 - 0,160 4 1348
Zink, Zn 1,70 mg 1,5 - 2,1 4 1348
Jod, I 2,10 µg 1,5 - 2,6 4 1055
Mangan, Mn 0,020 mg 0,012 - 0,028 4 1348
Chrom, Cr 7,00 µg 4 - 12 4 1348
Selen, Se 7,40 µg 8,02 5,23 - 9,27 11 1897
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,00 µg 1 - 4 4 1348
Kviksølv, Hg 0,430 µg 0,180 0 - 1,3 8 T 1136
Cadmium, Cd 0,660 µg 0,580 0 - 1,3 9 T 1136
Bly, Pb 1,57 µg 0,40 0 - 6 7 T 1136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1337
Glucose 0 g 1337
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 1,61 g 1337
Maltose 0 g 1337
Saccharose 0,020 g 1337
Disaccharider, total 1,63 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,63 g 1003
Stivelse 3,10 g 1003
(a)Hexoses 0,190 g 1337
(b)Pentoses 0,080 g 1337
(c)UronicAcids 0,010 g 1337
Cellulose 0,030 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,311 2,01 1818
C16:0 3,96 25,6 1818
C17:0 0,061 0,39 1818
C18:0 2,01 13,0 1818
C20:0 0,040 0,25 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,029 0,18 1818
C16:1,n-7 0,472 3,05 1818
C18:1,n-9 6,81 44,0 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,155 1,00 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,29 8,33 1818
C18:3,n-3 0,149 0,96 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,051 0,33 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,019 0,12 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,029 0,18 1818
C22:6,n-3 0,018 0,11 1818
Andre fedtsyrer 0,079 0,51 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,38 41,2 1003
Sum monoumættede 7,47 48,2 1003
Sum polyumættede 1,56 10,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 15,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,196 1,27 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,34 8,65 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 49 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 511 260 1059
Leucin 885 450 1059
Lysin 963 490 1059
Methionin 295 150 1059
Cystin 100 51 1059
Phenylalanin 452 230 1059
Tyrosin 374 190 1059
Threonin 492 250 1059
Tryptofan 120 61 1059
Valin 629 320 1059
Arginin 767 390 1059
Histidin 334 170 1059
Alanin 786 400 1059
Asparaginsyre 1000 510 1059
Glutaminsyre 1650 840 1059
Glycin 924 470 1059
Prolin 727 370 1059
Serin 511 260 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby