DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 990
Kylling, vinge, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, wing, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 25
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 780 kJ 1003
Energi, kcal 187 kcal 1003
Nitrogen, total 3,072 g 1347
Protein, videnskabelig 19,2 g 1347
Protein, deklaration 19,2 g 1347
Kulhydrat, difference 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt, total 12,2 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,5 g 1347
Tørstof 33,0 g 1347
Vand 67,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 44,0 RE 1003
Retinol 44,0 µg 1347
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3-vitamin 1,50 µg 1347
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-tokoferol 0,500 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0500 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,0900 mg 1347
Niacinækvivalent 9,23 NE 1003
Niacin 5,90 mg 1347
B6-vitamin 0,350 mg 1347
Folat 4,00 µg 1347
B12-vitamin 0,320 µg 1347
C-vitamin 0,700 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,700 mg 1347
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 73,0 mg 1347
Kalium, K 156 mg 1347
Calcium, Ca 14,0 mg 1347
Magnesium, Mg 18,0 mg 1347
Fosfor, P 139 mg 1347
Jern, Fe 1,40 mg 1347
Zink, Zn 1,33 mg 1347
Nikkel, Ni 0,300 µg 0,1 0 - 2,8 39 T 882
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,020 0,183 1346
C14:0 0,102 0,917 1346
C16:0 2,622 23,4 1346
C18:0 0,717 6,42 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,686 6,14 1346
C18:1,n-9 4,291 38,4 1346
C20:1,n-11 0,123 1,1 1346
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,386 21,3 1346
C18:3,n-3 (ALA) 0,113 1 1346
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,061 0,55 1346
C20:5,n-3 (EPA) 0,010 0,0917 1346
C22:5,n-3 0,010 0,0917 1346
C22:6,n-3 (DHA) 0,020 0,183 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,462 31 1003
Sum monoumættede 5,100 45,6 1003
Sum polyumættede 2,601 23,3 1003
Fedtsyrer, total 11,163 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,154 1,37 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,448 21,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 77 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 891 290 1059
Leucin 1350 440 1059
Lysin 1720 560 1059
Methionin 492 160 1059
Cystin 123 40 1059
Phenylalanin 707 230 1059
Tyrosin 584 190 1059
Threonin 768 250 1059
Tryptofan 200 65 1059
Valin 1010 330 1059
Arginin 1230 400 1059
Histidin 492 160 1059
Alanin 1140 370 1059
Asparaginsyre 1690 550 1059
Glutaminsyre 2550 830 1059
Glycin 1080 350 1059
Prolin 860 280 1059
Serin 768 250 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby