DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1044
Margarine, gennemsnit
Engelsk navn
Margarine, (more than 50 % fat), average
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3049 kJ 1003
Energi (kcal) 742 kcal 1003
Fedt 82,4 g 70,6 - 86 167 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,6 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,6 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,100 0,127 1835
C10:0 0,100 0,127 1835
C12:0 0,700 0,893 1835
C14:0 1,200 1,53 1835
C16:0 14,496 18,5 1835
C18:0 5,898 7,53 1835
C20:0 0,500 0,638 1835
C22:0 0,600 0,766 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1835
C16:1,n-7 0,100 0,127 1835
C18:1,n-9 21,495 27,4 1835
C20:1,n-11 0,300 0,383 1835
C22:1,n-9 0,000 0 1835
C18:1,trans 6,698 8,55 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 21,794 27,8 1835
C18:3,n-3 1,700 2,17 1835
C22:6,n-3 0,000 0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2,599 3,32 1835
Sum mættede fedtsyrer 23,594 30,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 21,894 27,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 23,494 30 1003
Sum transfedtsyrer 6,698 8,55 1003
Sum fedtsyrer 78,280 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,700 2,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 21,794 27,8 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby