DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1103
Flæskesvær, snacks
Engelsk navn
Bacon crisps
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2413 kJ 1003
Energi (kcal) 580 kcal 1003
Protein 54,1 g 0 20 1165
Protein fra Aminosyrer 46,6 g 1003
Protein, deklaration 54,1 g 0 20 1165
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 40,3 g 25,7 - 53 30 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,9 g 20 1165
Tørstof 98,3 g 98 - 99 30 1165
Vand 1,7 g 1 - 2 30 1165
Nitrogen 9,760 g 20 1165
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,127 mg 20 1165
Niacinækvivalent 2,80 NE 1003
Niacin 1,82 mg 20 1165
B6-vitamin 0,0150 mg 20 1165
Pantothensyre 0,340 mg 20 1165
Biotin 14,0 µg 20 1165
Folat 23,0 µg 20 1165
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1250 mg 490 - 1590 30 1165
Kalium 146 mg 20 1165
Calcium 27,0 mg 20 1165
Magnesium 9,70 mg 20 1165
Jern 0,670 mg 20 1165
Kobber 0,170 mg 20 1165
Zink 0,590 mg 20 1165
Mangan 0,0500 mg 20 1165
Krom 12,0 µg 20 1165
Selen 13,6 µg 20 1165
Fosfor 96,0 mg 20 1165
Chlorid 1660 mg 730 - 2210 30 1165
Jod 0 µg 20 1165
Nikkel 5,30 µg 20 1165
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1165
C10:0 0,000 0 1165
C12:0 0,000 0 1165
C14:0 0,525 1,46 1165
C16:0 8,777 24,5 1165
C18:0 4,237 11,8 1165
C20:0 0,000 0 1165
C22:0 0,000 0 1165
C24:0 0,000 0 1165
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,100 3,07 1165
C18:1,n-7 0,000 0 1165
C18:1,n-9 16,546 46,1 1165
C20:1,n-11 0,323 0,901 1165
C18:1,trans 0,000 0 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,935 10,9 1165
C18:3,n-3 0,373 1,04 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1165
Sum mættede fedtsyrer 13,539 37,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 17,969 50,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 4,308 12 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 35,816 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,373 1,04 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,935 10,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 119 mg 20 1165
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 947 97 1053
Leucin 2050 210 1053
Lysin 2340 240 1053
Methionin 566 58 1053
Cystin 156 16 1053
Phenylalanin 1370 140 1053
Tyrosin 644 66 1053
Threonin 1270 130 1053
Tryptofan 59 6 1053
Valin 1660 170 1053
Arginin 4780 490 1053
Histidin 547 56 1053
Alanin 5170 530 1053
Asparaginsyre 3510 360 1053
Glutaminsyre 6250 640 1053
Glycin 14300 1460 1053
Prolin 8390 860 1053
Serin 2050 210 1053
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,888 20 1165

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby