DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1110
Camembert, 30+
Engelsk navn
Cheese, Camembert, 30 % fidm.
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 832 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 825 kJ 1003
Energi (kcal) 199 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 197 kcal 1003
Protein 25,0 g 1321
Protein fra Aminosyrer 22,0 g 1003
Protein, deklaration 24,5 g 1321
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 11,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,24 g 24 1003
Aske 3,3 g T 1235.0
Tørstof 39,3 g 1003
Vand 60,7 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 101 RE 1003
Retinol 93,0 µg 1003
beta-Caroten 48,0 µg 1003
D-vitamin 0,140 µg 1003
D3-vitamin 0,140 µg 1003
E-vitamin 0,280 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,280 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0450 mg 0,025 - 0,06 3 T 1235.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,450 mg 0,352 - 0,568 6 T 1235.0
Niacinækvivalent 7,55 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,45 - 2,18 6 T 1235.0
B6-vitamin 0,250 mg 0,169 - 0,341 6 T 1235.0
Pantotensyre 1,36 mg 16 T 1235.0
Biotin 6,00 µg 1,2 - 17,8 T 1235.0
Folat 62,0 µg 18 T 1235.0
B12-vitamin 1,13 µg 1 - 1,2 3 T 1235.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg T 1235.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1300 mg 1010 - 1740 24 T 1235.0
Kalium 187 mg 9 T 1235.0
Calcium 720 mg 410 - 940 24 T 1235.0
Magnesium 20,0 mg 10 T 1235.0
Jern 0,180 mg 0,13 - 0,23 5 T 1235.0
Kobber 0,0700 mg 1 T 136.0
Zink 2,38 mg 4 T 1235.0
Mangan 0,0480 mg 1 T 1313.0
Krom 0,280 µg 1538
Molybdæn 6,00 µg 1 T 1313.0
Cobolt 1,000 µg 1 T 1313.0
Selen 8,50 µg 1003
Fosfor 370 mg 260 - 520 24 T 1235.0
Jod 13,8 µg 6,4 - 38 46 T 1274.0
Nikkel 4,96 µg 4,95 4,35 - 5,64 9 T 1228.0
Kviksølv 0,0600 µg 1 T 1313.0
Arsen 1,000 µg 1 T 1313.0
Cadmium 0,0110 µg 1538
Bly 0,500 µg 1538
Sum mineraler 2590 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,1000 g T 1235.0
Sum disakkarider 0,1000 g 1003
Sum sukkerarter 0,1000 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,650 mg 0,6 - 0,7 T 1277.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,370 3,56 1227
C6:0 0,240 2,3 1227
C8:0 0,160 1,53 1227
C10:0 0,340 3,27 1227
C12:0 0,430 4,13 1227
C14:0 1,221 11,7 1227
C16:0 3,252 31,2 1227
C18:0 1,111 10,6 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,160 1,53 1227
C16:1,n-7 0,240 2,3 1227
C18:1,n-9 2,441 23,4 1227
C20:1,n-11 0,120 1,15 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,230 2,21 1227
C18:3,n-3 0,080 0,769 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 7,123 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,961 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,310 2,98 1003
Sum fedtsyrer 10,395 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,080 0,769 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,230 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 33 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,918 1321
Isoleucin 1370 350 1059
Leucin 2310 590 1059
Lysin 2000 510 1059
Methionin 705 180 1059
Cystin 90 23 1059
Phenylalanin 1290 330 1059
Tyrosin 1370 350 1059
Threonin 862 220 1059
Tryptofan 345 88 1059
Valin 1690 430 1059
Arginin 784 200 1059
Histidin 705 180 1059
Alanin 784 200 1059
Asparaginsyre 1760 450 1059
Glutaminsyre 4900 1250 1059
Glycin 509 130 1059
Prolin 2630 670 1059
Serin 1410 360 1059
Sum essentielle Aminosyrer 11276
Sum ikke essentielle aminosyrer 14234,1
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,30 mg 0,001 - 13,9 5 T 1277.0
Serotonin 0 mg T 1277.0
Cholin 15,4 mg 1 2187
Tyramin 14,5 mg - 66 5 T 1277.0
Putrescin 12,5 mg 0,005 - 60,5 5 T 1277.0
Cadaverin 24,5 mg 0,005 - 118 5 T 1277.0
Sum biogene aminer 54,8 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby