DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1158
Rullepølse, pålæg
Engelsk navn
Pork, flank, spiced, cooked
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1131 kJ 1003
Energi (kcal) 273 kcal 1003
Protein 15,3 g 20 1306
Protein fra Aminosyrer 13,5 g 1003
Protein, deklaration 15,3 g 20 1306
Kulhydrat difference 0,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 23,2 g 15,5 - 38 22 1306, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,9 g 20 1306
Tørstof 43,1 g 36,8 - 51,7 20 1306
Vand 56,9 g 48,3 - 63,2 20 1306
Nitrogen 2,448 g 20 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,111 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
25-hydroxy D3-vitamin 0,111 µg 1300
E-vitamin 0,440 α-TE
alfa-Tokoferol 0,440 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,480 mg 20 1306
Riboflavin (B2-vitamin) 0,115 mg 20 1306
Niacinækvivalent 6,86 NE 1003
Niacin 4,00 mg 20 1306
B6-vitamin 0,210 mg 20 1306
Pantothensyre 0,410 mg 20 1306
Biotin 5,30 µg 20 1306
Folat 2,20 µg 20 1306
B12-vitamin 0,540 µg 20 1306
C-vitamin 23,0 mg 1003
Ascorbinsyre 23,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium 206 mg 20 1306
Calcium 7,04 mg 20 1306
Magnesium 16,2 mg 20 1306
Jern 0,880 mg 20 1306
Kobber 0,110 mg 0,046 - 0,25 25 1061
Zink 1,59 mg 20 1306
Mangan 0,0550 mg 20 1306
Krom 11,0 µg 20 1306
Selen 8,00 µg 20 1306
Fosfor 229 mg 20 1306
Jod 2,00 µg 0,8 - 3,8 4 1055
Nikkel 6,90 µg 20 1306
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1306
C12:0 0,000 0 1306
C14:0 0,293 1,39 1306
C16:0 5,153 24,5 1306
C18:0 2,829 13,4 1306
C20:0 0,000 0 1306
C22:0 0,000 0 1306
C24:0 0,000 0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1306
C16:1,n-7 0,556 2,65 1306
C18:1,n-9 9,599 45,7 1306
C20:1,n-11 0,195 0,93 1306
C18:1,trans 0,000 0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,132 10,1 1306
C18:3,n-3 0,208 0,992 1306
C20:4,n-6 0,000 0 1306
C22:6,n-3 0,000 0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1306
Sum mættede fedtsyrer 8,275 39,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,350 49,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,340 11,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 20,965 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,208 0,992 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,132 10,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 65 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 783 320 1059
Leucin 1250 510 1059
Lysin 1490 610 1059
Methionin 441 180 1059
Cystin 135 55 1059
Phenylalanin 636 260 1059
Tyrosin 588 240 1059
Threonin 759 310 1059
Tryptofan 171 70 1059
Valin 930 380 1059
Arginin 1000 410 1059
Histidin 465 190 1059
Alanin 955 390 1059
Asparaginsyre 1470 600 1059
Glutaminsyre 2400 980 1059
Glycin 808 330 1059
Prolin 710 290 1059
Serin 710 290 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,904

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby