DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1195
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 40 % fat, vegetable fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1528 kJ 1003
Energi (kcal) 372 kcal 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 41,3 g 37,6 - 46 42 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,4 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1835
C10:0 0,000 0 1835
C12:0 0,397 1,02 1835
C14:0 0,198 0,511 1835
C16:0 5,455 14 1835
C18:0 2,380 6,13 1835
C20:0 0,000 0 1835
C22:0 0,099 0,255 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1835
C16:1,n-7 0,000 0 1835
C18:1,n-9 10,414 26,8 1835
C20:1,n-11 0,000 0 1835
C22:1,n-9 0,000 0 1835
C18:1,trans 2,281 5,88 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 16,464 42,4 1835
C18:3,n-3 0,793 2,04 1835
C22:6,n-3 0,000 0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,298 0,767 1835
Sum mættede fedtsyrer 8,530 21,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,414 26,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 17,258 44,5 1003
Sum transfedtsyrer 2,281 5,88 1003
Sum fedtsyrer 38,781 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,793 2,04 1003
Sum n-6 fedtsyrer 16,464 42,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,939

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby