DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 464
Lime, rå
Engelsk navn
Lime, raw
Taxonomisk navn
Citrus × latifolia (Yu. Tanaka, 1946) (Tanaka, 1951)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 155 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 130 kJ 1003
Energi (kcal) 37 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 31 kcal 1003
Protein 0,7 g 1938
Protein, deklaration 0,7 g 1938
Kulhydrat difference 6,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,7 g 1003
Kostfibre 2,8 g 1938
Fedt 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,3 g 1938
Tørstof 11,7 g 5 1938
Vand 88,3 g 5 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,000 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 6,00 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,240 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1938
Niacinækvivalent 0,250 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1938
B6-vitamin 0,0430 mg 1938
Pantotensyre 0,217 mg 1938
Folat 8,00 µg 7 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 29,1 mg 1003
Ascorbinsyre 29,1 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,00 mg 1938
Kalium 102 mg 1938
Calcium 33,0 mg 1938
Magnesium 6,00 mg 1938
Jern 0,600 mg 1938
Kobber 0,0650 mg 1 1938
Zink 0,110 mg 1 1938
Mangan 0,00800 mg 1938
Selen 0,200 µg 1 2135
Fosfor 18,0 mg 1938
Jod 0 µg 1 2135
Sum mineraler 162 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,70 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 0,500 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 4,58 g 2 2123
Sum organiske syrer 4,58 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,001 1,04 1342
C16:0 0,022 20,8 1342
C18:0 0,001 1,04 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 3,12 1342
C18:1,n-9 0,018 16,6 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,040 37,5 1342
C18:3,n-3 0,021 19,7 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,024 22,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,021 19,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,061 57,2 1003
Sum fedtsyrer 0,106 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,021 19,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,040 37,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,112 1938
Lysin 13 120 1342
Methionin 2 18 1342
Tryptofan 3 27 1342
Sum essentielle Aminosyrer 18,48
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 16 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,530 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby