DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 472
Jordbærsaft, sur, koncentreret
Engelsk navn
Strawberry juice, concentrated, sugar not added
Taxonomisk navn
Fragaria x ananassa (Duchesne)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 146 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 146 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 35 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein fra Aminosyrer 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 8,2 g 1001
Vand 91,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,304 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,17 - 0,29 3 1018
C-vitamin 9,00 mg 1003
Ascorbinsyre 9,00 mg 4 - 19 7 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,5 mg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,50 g 1321
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,5 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,041 10,3 T 1.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,069 17,2 T 1.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,152 37,9 T 1.0
C18:3,n-3 0,138 34,4 T 1.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 1.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,041 10,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,069 17,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,290 72,4 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,138 34,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,152 37,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1003
Isoleucin 18 230 T 1.0
Leucin 30 370 T 1.0
Lysin 26 330 T 1.0
Methionin 8 96 T 1.0
Cystin 3 35 T 1.0
Phenylalanin 17 210 T 1.0
Tyrosin 8 100 T 1.0
Threonin 17 210 T 1.0
Tryptofan 6 78 T 1.0
Valin 22 270 T 1.0
Arginin 30 380 T 1.0
Histidin 9 110 T 1.0
Alanin 23 290 T 1.0
Asparaginsyre 73 910 T 1.0
Glutaminsyre 68 850 T 1.0
Glycin 19 240 T 1.0
Prolin 18 220 T 1.0
Serin 22 280 T 1.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 1.0
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby