DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 500
Solbærsaft, sur, koncentreret
Engelsk navn
Currant, black, juice, concentrated, sugar not added
Taxonomisk navn
Ribes nigrum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 214 kJ 1003
Energi (kcal) 51 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 11,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Salt deklaration 0,04 g 1 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 12,2 g 1001
Vand 87,8 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,383 NE 1003
Niacin 0,150 mg 0,14 - 0,19 2 1018
C-vitamin 66,0 mg 1003
Ascorbinsyre 66,0 mg 18 - 105 11 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,5 mg 1 2135
Calcium 26,9 mg 21,6 - 30,3 6 1015
Fosfor 19,6 mg 12,7 - 26,3 6 1015
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 7,00 g 1321
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 7,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,084 21 T 11.0
C18:0 0,008 1,93 T 11.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 7,85 T 11.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,185 46,1 T 11.0
C18:3,n-3 0,092 23 T 11.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 11.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,031 7,85 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,277 69,1 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,185 46,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 1001
Leucin 30 1001
Lysin 26 1001
Methionin 8 1001
Cystin 3 1001
Phenylalanin 17 1001
Tyrosin 8 1001
Threonin 17 1001
Tryptofan 14 55 T 11.0
Valin 22 1001
Arginin 30 1001
Histidin 9 1001
Alanin 23 1001
Asparaginsyre 73 1001
Glutaminsyre 68 1001
Glycin 19 1001
Prolin 18 1001
Serin 22 1001
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 11.0
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby