DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 565
Flødeis
Engelsk navn
Ice cream, dairy (cream based)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 865 kJ 1003
Energi (kcal) 206 kcal 1003
Protein 4,0 g 1547
Protein, deklaration 4,0 g 1547
Kulhydrat difference 25,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 10,0 g 1547
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 1003
Aske 0,9 g 6 1938
Tørstof 40,0 g 1347
Vand 60,0 g 1347
Nitrogen 0,640 g 1547
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 144 RE 1003
Retinol 139 µg 1347
beta-Caroten 64,0 µg 1347
D-vitamin 0,120 µg 1003
D3-vitamin 0,120 µg 1541
E-vitamin 0,400 α-TE
alfa-Tokoferol 0,400 mg 1347
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,160 mg 1347
Niacinækvivalent 1,000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1347
B6-vitamin 0,0700 mg 1347
Folat 2,00 µg 1347
B12-vitamin 0,360 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 62,0 mg 1347
Kalium 149 mg 1347
Calcium 108 mg 1347
Magnesium 14,0 mg 1347
Jern 0,110 mg 0,08 - 0,16 4 1043
Zink 0,530 mg 1347
Mangan 0,00800 mg 0,007 - 0,011 3 1348
Krom 2,00 µg 1 - 4 3 1348
Molybdæn 3,00 µg 1 1348
Selen 0,840 µg 0,787 0,104 - 1,6 11 1887
Fosfor 86,0 mg 1347
Jod 18,6 µg 1 2135
Nikkel 2,35 µg 1,86 1,47 - 7,42 11 1887
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 23,0 g 1 2136
Tilsat Sukker 19,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 19,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1 2135
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,200 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,700 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,390 2136
Sum fedtsyrer 9,300 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,080 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,310 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 59 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 54 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930
Massefylde 0,6 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby