DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 584
Skrubbe, rå
Engelsk navn
Flounder, raw
Taxonomisk navn
Platichtys flesus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 363 kJ 1003
Energi (kcal) 86 kcal 1003
Protein 17,9 g 0 14,3 - 19,9 33 1126, 1069, 1841
Protein fra Aminosyrer 14,7 g 1003
Protein, deklaration 17,9 g 0 14,3 - 19,9 33 1841, 1069, 1126
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 1,6 g 0,66 - 3,5 26 1841, 1126, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,03 - 1,34 33 1841, 1069, 1126
Tørstof 20,7 g 17,2 - 26,6 33 1069, 1841, 1126
Vand 79,3 g 73,4 - 82,8 33 1126, 1069, 1841
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 2,901 g 2,33 - 3,23 33 1126, 1069, 1841
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 0 - 21 2 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,800 µg 1003
D3-vitamin 0,800 µg 1 1057
E-vitamin 1,000 α-TE
alfa-Tokoferol 1,000 mg 0,45 - 1,51 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,210 mg 0,105 - 0,462 4 1022
Niacinækvivalent 5,32 NE 1003
Niacin 3,00 mg 2,09 - 4,35 10 1018
B6-vitamin 0,250 mg 0,209 - 0,302 5 1025
Pantothensyre 0,680 mg 1364
Biotin 1,20 µg 1 1369
Folat 15,0 µg 6 1803
Frit folat 5,00 µg T 45
B12-vitamin 2,99 µg 1,8 - 5,1 22 1126, 1841
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 0 - 2 2 1369
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 65,0 mg 56,3 - 73,6 3 1058
Kalium 394 mg 363 - 416 3 1058
Calcium 35,0 mg 14 - 67 3 1030
Magnesium 27,0 mg 25,9 - 27,2 3 1058
Jern 0,300 mg 0,25 - 0,29 3 1043
Kobber 0,0360 mg 0,03 0,019 - 0,116 66 1524
Zink 0,780 mg 0,71 0,48 - 1,96 66 1524
Mangan 0,0400 mg 0 - 0,18 9 1368
Krom 0,821 µg 0,28 - 1,9 36 1915, 1851
Molybdæn 20,0 µg 0 - 40 2 1368
Selen 20,4 µg 4 - 35,8 57 1915, 1890
Fosfor 182 mg 116 - 250 4 1367
Jod 15,7 µg 5 - 40 22 1126, 1841
Nikkel 2,91 µg 0 - 8,1 57 1890, 1915
Kviksølv 6,04 µg 0,29 - 20,1 58 1915, 1890, 1851
Arsen 143 µg 16,5 - 666 58 1915, 1890, 1851
Cadmium 0,109 µg 0 - 0,744 58 1915, 1851, 1890
Bly 0,280 µg 0 - 3,3 58 1915, 1890, 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1818
C6:0 0,000 0 1818
C8:0 0,000 0 1818
C10:0 0,000 0 1818
C12:0 0,000 0 1818
C14:0 0,032 2,42 1818
C16:0 0,264 19,6 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 0,062 4,63 1818
C20:0 0,000 0 1818
C22:0 0,000 0 1818
C24:0 0,000 0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1818
C16:1,n-7 0,105 7,82 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C18:1,n-9 0,226 16,9 1818
C20:1,n-11 0,024 1,77 1818
C22:1,n-9 0,000 0 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,031 2,29 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,010 0,766 1818
C18:3,n-3 0,005 0,403 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,000 0 1818
C20:3,n-3 0,000 0 1818
C20:3,n-6 0,000 0 1818
C20:5,n-3 0,283 21 1818
C22:5,n-3 0,075 5,6 1818
C22:6,n-3 0,137 10,2 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,085 6,33 1818
Sum mættede fedtsyrer 0,358 26,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,386 28,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,511 38,1 1003
Sum fedtsyrer 1,340 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,500 37,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,010 0,766 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 46 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 899 310 1059
Leucin 1360 470 1059
Lysin 1650 570 1059
Methionin 522 180 1059
Cystin 131 45 1059
Phenylalanin 696 240 1059
Tyrosin 667 230 1059
Threonin 783 270 1059
Tryptofan 139 48 1059
Valin 986 340 1059
Arginin 1070 370 1059
Histidin 406 140 1059
Alanin 1130 390 1059
Asparaginsyre 1770 610 1059
Glutaminsyre 2350 810 1059
Glycin 1040 360 1059
Prolin 667 230 1059
Serin 841 290 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 67
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,850

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby