DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 635
Musling, konserves
Engelsk navn
Mussels, in water, canned
Taxonomisk navn
Mytilus edulis (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 433 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 433 kJ 1003
Energi (kcal) 103 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 103 kcal 1003
Protein 17,0 g 16,3 - 17,7 2 1839
Protein fra Aminosyrer 14,7 g 1003
Protein, deklaration 17,0 g 16,3 - 17,7 2 1839
Kulhydrat difference 1,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 3,0 g 2,9 - 3,1 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,20 g 2 1003
Aske 3,0 g 2,54 - 3,42 2 1839
Tørstof 24,9 g 24,4 - 25,4 2 1839
Vand 75,1 g 74,6 - 75,6 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 21,1 RE 1003
Retinol 21,1 µg 13,8 - 28,3 2 1839
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 2 1839
E-vitamin 3,50 α-TE
alfa-Tokoferol 3,50 mg 1 T 387.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,110 mg 1347
Niacinækvivalent 4,63 NE 1003
Niacin 1,000 mg 1347
B6-vitamin 0,0800 mg 1347
Folat 27,0 µg 6 1803
B12-vitamin 10,2 µg 1 T 387.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 880 mg 740 - 1010 2 1839
Kalium 98,0 mg 96 - 100 2 1839
Calcium 57,0 mg 53 - 60 2 1839
Magnesium 42,0 mg 41,2 - 43 2 1839
Rubidium 65,0 µg 55 - 75 2 1348
Jern 8,44 mg 6 - 10,2 5 1043, 1839
Kobber 0,159 mg 0,12 - 0,22 9 1099, 1839
Zink 3,56 mg 2,7 - 6 9 1099, 1839
Mangan 0,700 mg 0,42 - 0,97 2 1839
Krom 31,6 µg 31,0 22,3 - 42,2 4 1812
Molybdæn 30,0 µg 1 1348
Cobolt 10,00 µg 8 - 13 2 1348
Selen 57,2 µg 48 - 67,8 6 1812, 1839
Aluminium 6,00 mg 5 - 8 2 1348
Silicium 32,0 mg 1 1348
Bor 260 µg 170 - 350 2 1348
Fosfor 189 mg 176 - 201 2 1839
Fluor 100,0 µg 50 - 150 2 1348
Chlorid 1450 mg 1210 - 1690 2 1839
Brom 3300 µg 1 1348
Jod 197 µg 140 - 334 9 1041, 1839
Nikkel 83,5 µg 77,2 66,1 - 113 4 1812
Kviksølv 0,700 µg 0,0 - 1,5 6 1812, 1839
Arsen 159 µg 164,0 122 - 184 4 1812
Cadmium 22,7 µg 22,6 21,6 - 24,1 4 1812
Bly 44,2 µg 45,3 38,6 - 51,8 4 1812
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1839
C10:0 0,000 0,0 1839
C12:0 0,000 0,0 1839
C14:0 0,111 5,88 1839
C16:0 0,334 17,6 1839
C18:0 0,111 5,88 1839
C20:0 0,000 0,0 1839
C22:0 0,000 0,0 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,222 11,7 1839
C18:1,n-7 0,111 5,88 1839
C18:1,n-9 0,000 0,0 1839
C20:1,n-11 0,000 0,0 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 0,000 0,0 1839
C24:1,n-9 0,000 0,0 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1839
C18:3,n-3 0,000 0,0 1839
C18:4,n-3 0,111 5,88 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,445 23,5 1839
C22:5,n-3 0,000 0,0 1839
C22:6,n-3 0,445 23,5 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1839
Sum mættede fedtsyrer 0,556 29,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,334 17,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,001 52,9 1003
Sum fedtsyrer 1,890 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,001 52,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 38 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,720 1839
Isoleucin 816 300 1344
Leucin 1310 480 1344
Lysin 1360 500 1344
Methionin 462 170 1344
Cystin 272 100 1344
Phenylalanin 707 260 1344
Tyrosin 707 260 1344
Threonin 789 290 1344
Tryptofan 218 80 1344
Valin 1060 390 1344
Arginin 1280 470 1344
Histidin 408 150 1344
Alanin 952 350 1344
Asparaginsyre 1900 700 1344
Glutaminsyre 2390 880 1344
Glycin 870 320 1344
Prolin 707 260 1344
Serin 870 320 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 107 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,630 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby