DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 644
Hjerte, gris, råt
Engelsk navn
Heart, pork, raw
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 432 kJ 1003
Energi (kcal) 103 kcal 1003
Protein 16,1 g 0 15,4 - 18,4 8 1032
Protein fra Aminosyrer 14,3 g 1003
Protein, deklaration 16,1 g 0 15,4 - 18,4 8 1032
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1346
Fedt 4,3 g 2,42 - 7,2 12 1818, 1032
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1346
Tørstof 21,4 g 19,2 - 22,7 4 1072
Vand 78,6 g 77,3 - 80,8 4 1072
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 2,720 g 2,6 - 3,08 8 1032
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 3 - 12 5 1076
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,165 µg 1003
D3-vitamin 0,0780 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0870 µg 1300
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 1,000 mg 1 - 1 2 1032
Niacinækvivalent 9,81 NE 1003
Niacin 6,50 mg 5,6 - 8 4 1018
B6-vitamin 0,438 mg 0,388 - 0,479 4 1072
Pantothensyre 2,50 mg 1352
Biotin 18,2 µg 1343
Folat 9,00 µg 6 1803
Frit folat 1,000 µg 0,9 - 1,6 4 1374
B12-vitamin 2,70 µg 1,8 - 4,4 5 1044
C-vitamin 3,00 mg 1003
Ascorbinsyre 3,00 mg 2 - 4 3 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 107 mg 97,3 - 118 3 1058
Kalium 298 mg 264 - 320 3 1058
Calcium 5,29 mg 4,28 - 6 9 1015, 1030
Magnesium 21,0 mg 19,8 - 22,8 3 1058
Jern 6,00 mg 5,8 - 6,15 2 1032
Kobber 0,410 mg 0,41 - 0,44 4 1348
Zink 2,10 mg 2 - 2,2 4 1348
Mangan 0,0380 mg 0,029 - 0,044 4 1348
Krom 1,000 µg 0,3 - 4 4 1348
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 12,1 µg T 779
Fosfor 204 mg 184 - 245 8 1015, 1032
Jod 1,10 µg 0,6 - 1,7 5 1055
Nikkel 1,000 µg 4 1348
Kviksølv 0,200 µg 0,1 - 0,3 4 1348
Arsen 2,00 µg 1 1348
Cadmium 2,00 µg 1 - 6 4 1348
Bly 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0,400 g 1346
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1818
C6:0 0,000 0 1818
C8:0 0,000 0 1818
C10:0 0,000 0 1818
C12:0 0,000 0 1818
C14:0 0,032 0,966 1818
C16:0 0,652 19,5 1818
C17:0 0,028 0,84 1818
C18:0 0,505 15,1 1818
C20:0 0,006 0,168 1818
C22:0 0,000 0 1818
C24:0 0,000 0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1818
C16:1,n-7 0,049 1,48 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C18:1,n-9 0,990 29,7 1818
C20:1,n-11 0,018 0,546 1818
C22:1,n-9 0,000 0 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,000 0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,682 20,4 1818
C18:3,n-3 0,028 0,83 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,019 0,556 1818
C20:3,n-3 0,258 7,74 1818
C20:3,n-6 0,017 0,525 1818
C20:5,n-3 0,008 0,252 1818
C22:5,n-3 0,029 0,872 1818
C22:6,n-3 0,008 0,241 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede fedtsyrer 1,223 36,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,057 31,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,049 31,5 1003
Sum fedtsyrer 3,329 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,331 9,94 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,718 21,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 131 mg 32 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 762 280 1059
Leucin 1440 530 1059
Lysin 1580 580 1059
Methionin 408 150 1059
Cystin 150 55 1059
Phenylalanin 680 250 1059
Tyrosin 598 220 1059
Threonin 734 270 1059
Tryptofan 199 73 1059
Valin 925 340 1059
Arginin 1060 390 1059
Histidin 435 160 1059
Alanin 1090 400 1059
Asparaginsyre 1520 560 1059
Glutaminsyre 2390 880 1059
Glycin 1010 370 1059
Prolin 843 310 1059
Serin 789 290 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11 5 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,780

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby