DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 979
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt
Engelsk navn
Margarine, 30 % fat, vegetable fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1316 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1316 kJ 1003
Energi (kcal) 319 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 319 kcal 1003
Protein 0,5 g T 1183.0
Protein, deklaration 0,5 g T 1183.0
Kulhydrat difference 11,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 30,2 g 30,2 - 30,2 1 1835
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,87 g 2 1003
Aske 1,6 g T 1183.0
Tørstof 43,5 g T 1183.0
Vand 56,5 g T 1183.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 840 RE 1003
Retinol 780 µg T 1183.0
beta-Caroten 360 µg T 1183.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 14,0 α-TE
alfa-Tokoferol 14,0 mg 11,5 5 - 30 12 T 1168.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg T 1183.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg T 1183.0
Niacinækvivalent 0,137 NE 1003
Niacin 0,0200 mg T 1183.0
B6-vitamin 0,00300 mg 1 T 1183.0
Pantotensyre 0,0510 mg T 1183.0
Biotin 0 µg T 1030.0
Frit folat 2,00 µg T 1183.0
B12-vitamin 0,0700 µg T 1183.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 747 mg 584 - 910 2 T 1183.0
Kalium 16,0 mg 10 - 22 2 T 1183.0
Calcium 10,00 mg 5 - 13 2 T 1195.0
Kobber 0 mg 1 T 1027.0
Krom 9,40 µg 0,5 - 25,8 19 T 1027.0
Fosfor 16,0 mg T 1183.0
Bly 0 µg 0,0 1 T 1168.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,400 g T 1183.0
Tilsat Sukker 0,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,4 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1835
C10:0 0,000 0,0 1835
C12:0 0,301 1,04 1835
C14:0 0,100 0,349 1835
C16:0 2,708 9,44 1835
C18:0 2,207 7,69 1835
C20:0 0,000 0,0 1835
C22:0 0,000 0,0 1835
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1835
C16:1,n-7 0,000 0,0 1835
C18:1,n-9 6,922 24,1 1835
C20:1,n-11 0,000 0,0 1835
C22:1,n-9 0,000 0,0 1835
C18:1,trans 0,000 0,0 1835
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 15,950 55,5 1835
C18:3,n-3 0,401 1,39 1835
C22:6,n-3 0,000 0,0 1835
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,100 0,349 1835
Sum mættede fedtsyrer 5,317 18,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,922 24,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 16,351 56,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 28,690 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,401 1,39 1003
Sum n-6 fedtsyrer 15,950 55,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,078 T 1183.0
Isoleucin 31 400 T 1183.0
Leucin 50 640 T 1183.0
Lysin 40 510 T 1183.0
Methionin 13 170 T 1183.0
Cystin 5 64 T 1183.0
Phenylalanin 25 320 T 1183.0
Tyrosin 25 320 T 1183.0
Threonin 23 290 T 1183.0
Tryptofan 7 89 T 1183.0
Valin 35 450 T 1183.0
Arginin 18 230 T 1183.0
Histidin 14 180 T 1183.0
Alanin 18 230 T 1183.0
Asparaginsyre 39 500 T 1183.0
Glutaminsyre 110 1370 T 1183.0
Glycin 11 140 T 1183.0
Prolin 49 630 T 1183.0
Serin 28 360 T 1183.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby