DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1098
Sirup
Engelsk navn
Syrup, kitchen
Taxonomisk navn
Beta vulgaris var. vulgaris (Linnaeus, 1753
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1307 kJ 1003
Energi (kcal) 308 kcal 1003
Protein 0,3 g 1356
Protein, deklaration 0,3 g 1356
Kulhydrat difference 76,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 76,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 76,6 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Salt deklaration 0,19 g 1003
Aske 1,1 g 0,86 - 2 5 1348
Tørstof 78,0 g 1348
Vand 22,0 g 1348
Nitrogen 0,048 g 1356
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1356
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 1356
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1356
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Cholin 0 mg 1 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 75,0 mg 1356
Kalium 220 mg 190 - 260 5 1348
Calcium 75,0 mg 28 - 140 5 1348
Magnesium 34,0 mg 9,4 - 69 5 1348
Jern 2,50 mg 0,86 - 4,9 5 1348
Kobber 0,240 mg 0,047 - 0,58 5 1348
Zink 0,130 mg 0,12 - 0,14 5 1348
Mangan 0,110 mg 0,78 - 0,18 5 1348
Krom 5,00 µg 5 - 6 5 1348
Selen 1,000 µg 0,4 - 2 5 1348
Fosfor 2,50 mg 1,8 - 3 5 1348
Jod 5,00 µg 1356
Svovl 33,0 mg 23 - 39 5 1348
Nikkel 30,0 µg 20 - 40 5 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 76,7 g 1003
Tilsat Sukker 76,7 g 1 2133
Frie sukkerarter 76,7 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby