Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1003
Grisekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
Engelsk navn
Pork, loin, defatted (approx. 3 mm fat), raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Mellemkam, kotelet, Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 818 kJ 1003
Energi, kcal 195 kcal 1003
total-N 3,080 g 3,072 2,672 - 3,51 49 1331, 2091
Protein, total 19,2 g 19,1 16,6 - 21,9 49 1331, 2091
Protein, deklaration 19,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 13,3 g 13,4 6,4 - 23,4 49 1331, 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,0 0,87 - 1,10 49 1331, 2091
Tørstof 33,5 g 33,4 29,8 - 40,0 49 1331, 2091
Vand 66,5 g 66,6 60,000 - 70,200 49 1331, 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,60 RE 1003
Retinol 4,60 µg 4,10 3,0 - 7,2 4 1331
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,607 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,122 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,097 µg 1300
E-vitamin 0,444 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,444 mg 0,380 0,13 - 0,87 20 1331
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,832 mg 0,860 0,37 - 1,23 20 1331
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 0,138 0,113 - 0,173 20 1331
Niacin 9,81 NE 1003
niacin 6,38 mg 6,50 4,3 - 8,0 20 1331
B6-vitamin 0,319 mg 0,310 0,24 - 0,46 20 1331
Pantothensyre 0,708 mg 0,700 0,38 - 1,11 20 1331
Biotin 3,11 µg 3,05 2,2 - 4,2 20 1331
Folat 3,92 µg 4,15 2,3 - 5,8 20 1331
B12-vitamin 0,755 µg 0,750 0,4 - 1,4 20 1331
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 48,4 mg 47,5 40 - 61 20 1331
Kalium, K 320 mg 321 248 - 383 20 1331
Calcium, Ca 6,25 mg 5,90 4,2 - 9,3 20 1331
Magnesium, Mg 20,4 mg 20,0 16,1 - 23,5 20 1331
Phosphor, P 188 mg 189 163 - 201 20 1331
Jern, Fe 0,489 mg 0,470 0,37 - 0,70 20 1331
Kobber, Cu 0,045 mg 0,040 0,03 - 0,07 20 1331
Zink, Zn 1,40 mg 1,37 1,13 - 2,14 20 1331
Jod, I 1,10 µg 1003
Mangan, Mn 0,010 mg 0,010 0,01 - 0,01 20 1331
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 1533
Selen, Se 10,8 µg 1917
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,011 0,09 1331
C12:0 0,015 0,12 1331
C14:0 0,194 1,59 1331
C16:0 3,07 25,1 1331
C18:0 1,75 14,3 1331
C20:0 0,032 0,26 1331
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,297 2,43 1331
C18:1,n-9 4,65 38,0 1331
C18:1,n-7 0,471 3,85 1331
C20:1,n-11 0,101 0,82 1331
C18:1,trans n-9 0,061 0,50 1331
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,28 10,5 1331
C18:3,n-3 0,116 0,94 1331
Andre fedtsyrer 0,177 1,45 1331
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,07 41,5 1003
Sum monoumættede 5,52 45,1 1003
Sum polyumættede 1,40 11,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,061 0,49 1003
Fedtsyrer, total 12,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,116 0,94 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,28 10,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 62 mg 62 56 - 72 20 1331
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 924 300 1059
Leucin 1420 460 1059
Lysin 1730 560 1059
Methionin 493 160 1059
Cystin 129 42 1059
Phenylalanin 708 230 1059
Tyrosin 647 210 1059
Threonin 801 260 1059
Tryptofan 206 67 1059
Valin 1020 330 1059
Arginin 1140 370 1059
Histidin 708 230 1059
Alanin 1140 370 1059
Asparaginsyre 1730 560 1059
Glutaminsyre 2620 850 1059
Glycin 955 310 1059
Prolin 739 240 1059
Serin 770 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby