Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1009
Mayonnaise
Engelsk navn
Mayonnaise
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3002 kJ 1003
Energi, kcal 718 kcal 1003
total-N 0,176 g 1347
Protein, total 1,1 g 1347
Protein, deklaration 1,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 80,0 g 81,2 75,45 - 82,07 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1347
Tørstof 83,6 g 1347
Vand 16,4 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 60,0 RE 1003
Retinol 60,0 µg 1003
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 1,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,00 µg 1344
E-vitamin 7,60 α-TE 1003
alfa-tokoferol 7,60 mg 1 1034
K1-vitamin 75,0 µg 1360
B1-vitamin 0,008 mg 0,006 - 0,009 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1 1022
Niacin 0,300 NE 1003
niacin 0,100 mg 1347
B6-vitamin 0,100 mg 1344
Pantothensyre 1,00 mg 1344
Biotin 12,0 µg 1344
Folat 14,0 µg 1344
Frit folat 14,0 µg 1344
B12-vitamin 1,00 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 597 mg 1347
Kalium, K 34,0 mg 1347
Calcium, Ca 8,00 mg 8 - 8 2 1030
Magnesium, Mg 7,00 mg 1344
Phosphor, P 59,0 mg 1344
Jern, Fe 0,300 mg 0,16 - 0,33 4 1043
Kobber, Cu 0,030 mg 1344
Zink, Zn 0,400 mg 1344
Jod, I 6,00 µg 3,1 - 9,6 4 1055
Selen, Se 1,60 µg 1894
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,100 g 1344
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,056 0,07 1818
C16:0 4,22 5,77 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,42 1,95 1818
C20:0 0,524 0,71 1818
C22:0 0,283 0,38 1818
C24:0 0,112 0,15 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,172 0,23 1818
C18:1,n-9 40,7 55,6 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,930 1,27 1818
C22:1,n-9 0,299 0,40 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,138 0,18 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 17,1 23,4 1818
C18:3,n-3 7,12 9,73 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,069 0,09 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,62 9,05 1003
Sum monoumættede 42,2 57,7 1003
Sum polyumættede 24,3 33,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 73,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 7,12 9,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 17,2 23,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 260 mg 1344
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 42 240 1059
Leucin 76 430 1059
Lysin 23 130 1059
Methionin 16 89 1059
Cystin 15 86 1059
Phenylalanin 55 310 1059
Tyrosin 23 130 1059
Threonin 26 150 1059
Tryptofan 12 67 1059
Valin 51 290 1059
Arginin 26 150 1059
Histidin 23 130 1059
Alanin 33 190 1059
Asparaginsyre 44 250 1059
Glutaminsyre 363 2060 1059
Glycin 39 220 1059
Prolin 139 790 1059
Serin 51 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby