Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1010
Leverpostej
Engelsk navn
Pork, liver paste, Danish
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,904
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 990 kJ 1003
Energi, kcal 237 kcal 1003
total-N 1,768 g 1,488 - 2,128 54 1306, 1840, 2125
Protein, total 11,1 g 9,300 - 13,300 54 1306, 1840, 2125
Protein, deklaration 11,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,3 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,4 g 1337
Fedt, total 18,7 g 10,9 - 30,0 38 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,2 g 2,07 - 2,66 38 1306, 2125
Tørstof 38,7 g 32,7 - 48,7 38 1306, 2125
Vand 61,3 g 51,300 - 67,300 38 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3950 RE 1003
Retinol 3950 µg 20 1306
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
E-vitamin 0,260 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,260 mg 20 1306
K1-vitamin 10,0 µg 1003
B1-vitamin 0,130 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 1,02 mg 20 1306
Niacin 6,47 NE 1003
niacin 4,40 mg 20 1306
B6-vitamin 0,210 mg 20 1306
Pantothensyre 1,60 mg 20 1306
Biotin 24,0 µg 20 1306
Folat 170 µg 20 1306
Frit folat 20,0 µg 1375
B12-vitamin 9,90 µg 20 1306
C-vitamin 29,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 29,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1023 mg 660 - 1261 38 1306, 2125
Natrium, Na 712 mg 489 - 815 38 1306, 2125
Kalium, K 170 mg 140 - 210 36 1127, 1306
Calcium, Ca 26,0 mg 20 1306
Magnesium, Mg 12,5 mg 20 1306
Phosphor, P 164 mg 20 1306
Jern, Fe 5,57 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,410 mg 20 1306
Zink, Zn 2,50 mg 20 1306
Jod, I 3,10 µg 2,2 - 5,3 5 1055
Mangan, Mn 0,170 mg 20 1306
Chrom, Cr 3,20 µg 20 1306
Selen, Se 19,2 µg 16,1 - 22,0 30 1306, 1897
Nikkel, Ni 1,20 µg 20 1306
Kviksølv, Hg 0,500 µg 0,2 - 0,8 4 1348
Arsen, As 0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 2,40 µg 2,10 0 - 5,4 23 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,040 g 1337
Glucose 0,060 g 1337
Monosaccharider, total 0,100 g 1003
Lactose 2,69 g 1337
Maltose 0 g 1337
Saccharose 0,910 g 1337
Disaccharider, total 3,60 g 1003
Sukkerarter, ialt 3,70 g 1003
Stivelse 1,00 g 1003
(a)Hexoses 0,260 g 1337
(b)Pentoses 0,100 g 1337
(c)UronicAcids 0,030 g 1337
Cellulose 0,050 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,249 1,47 1306
C16:0 4,28 25,4 1306
C18:0 2,18 12,9 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,468 2,77 1306
C18:1,n-9 7,37 43,6 1306
C20:1,n-11 0,139 0,82 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,83 10,9 1306
C18:3,n-3 0,192 1,14 1306
C20:4,n-6 0,173 1,03 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,71 39,7 1003
Sum monoumættede 7,97 47,2 1003
Sum polyumættede 2,20 13,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 16,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,192 1,14 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,01 11,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 110 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 513 290 1059
Leucin 955 540 1059
Lysin 760 430 1059
Methionin 230 130 1059
Cystin 88 50 1059
Phenylalanin 513 290 1059
Tyrosin 354 200 1059
Threonin 460 260 1059
Tryptofan 124 70 1059
Valin 654 370 1059
Arginin 654 370 1059
Histidin 283 160 1059
Alanin 672 380 1059
Asparaginsyre 919 520 1059
Glutaminsyre 1430 810 1059
Glycin 760 430 1059
Prolin 654 370 1059
Serin 530 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby