Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1021
Skinke, røget, kogt
Engelsk navn
Pork, ham, smoked, boiled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 829 kJ 1003
Energi, kcal 198 kcal 1003
total-N 2,928 g 1312
Protein, total 18,3 g 1312
Protein, deklaration 18,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 14,0 g 1312
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 1312
Tørstof 34,9 g 1312
Vand 65,1 g 1312
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,628 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,133 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,099 µg 1300
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,750 mg 0,570 - 1,020 6 T 988
B2-vitamin, riboflavin 0,230 mg 0,190 - 0,260 6 T 988
Niacin 7,22 NE 1003
niacin 3,80 mg 1003
B6-vitamin 0,436 mg 0,298 - 0,593 4 T 988
Pantothensyre 0,600 mg T 988
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 988
Folat 1,50 µg 0,8 - 4,6 10 T 988
B12-vitamin 0,580 µg 0,38 - 0,96 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2040 mg 1 1061
Kalium, K 261 mg 1 1061
Calcium, Ca 7,00 mg 5 - 11 4 T 988
Magnesium, Mg 25,0 mg 23,7 - 26,8 4 T 988
Phosphor, P 188 mg 180 - 200 6 T 988
Jern, Fe 1,77 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,077 mg 0,054 - 0,101 2 1061
Zink, Zn 1,80 mg 1,8 - 1,8 2 1061
Jod, I 1,00 µg 0,35 - 2,1 5 T 988
Mangan, Mn 0,014 mg 0,013 - 0,018 4 T 988
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 T 988
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 988
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,80 0 - 16,9 130 T 1490
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 T 988
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 T 988
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 T 988
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 T 988
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 16,9 mg 3,81 - 44,2 7 1455
Tyramin 21,8 mg <0,1 - 61,8 7 1455
Phenylethylamin 4,90 mg <0,01 - 21,5 7 1455
Putrescin 0,450 mg T 988
Cadaverin 10,2 mg 0,76 - 43,0 7 1455
Spermin 5,38 mg <0,01 - 18,1 7 1455
Spermidin 1,45 mg T 988
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,203 1,59 1344
C15:0 0,000 0,00 1344
C16:0 3,53 27,6 1344
C17:0 0,000 0,00 1344
C18:0 1,80 14,1 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,448 3,50 1344
C17:1,n-7 0,000 0,00 1344
C18:1,n-9 5,71 44,6 1344
C20:1,n-11 0,092 0,71 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,946 7,39 1344
C18:3,n-3 0,081 0,63 1344
C20:3,n-3 0,000 0,00 1344
C20:4,n-6 0,000 0,00 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,54 43,2 1003
Sum monoumættede 6,25 48,8 1003
Sum polyumættede 1,03 8,02 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 12,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,081 0,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,946 7,39 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 62 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 966 330 T 1226
Leucin 1440 490 T 1226
Lysin 1640 560 T 1226
Methionin 498 170 T 1226
Cystin 155 53 T 1226
Phenylalanin 732 250 T 1226
Tyrosin 673 230 T 1226
Threonin 849 290 T 1226
Tryptofan 205 70 T 1226
Valin 1050 360 T 1226
Arginin 1170 400 T 1226
Histidin 644 220 T 1226
Alanin 1140 390 T 1226
Asparaginsyre 1670 570 T 1226
Glutaminsyre 2610 890 T 1226
Glycin 1030 350 T 1226
Prolin 791 270 T 1226
Serin 791 270 T 1226

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby