DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1089
Skorzonerrod, rå
Engelsk navn
Salsify, black, raw
Taxonomisk navn
Scorzonera hispanica L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 37
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 350 kJ 1003
Energi, kcal 83 kcal 1003
Nitrogen, total 0,528 g 1 1938
Protein, videnskabelig 3,3 g 1 1938
Protein, deklaration 3,3 g 1 1938
Kulhydrat, difference 18,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 15,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 15,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,3 g 1938
Fedt, total 0,2 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1938
Tørstof 23,0 g 1 1938
Vand 77,0 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,67 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,800 α-TE
alfa-tokoferol 0,800 mg 1 1034
B1-vitamin 0,150 mg 0,14 - 0,162 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 0,033 - 0,077 3 1022
Niacinækvivalent 18,3 NE 1003
Niacin 0,300 mg 0,26 - 0,4 5 1018
B6-vitamin 0,0700 mg 0,057 - 0,08 2 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,00 mg 1 1017
beta-caroten 20,0 µg 19 - 20 2 1020
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,50 mg 1,8 - 8,9 5 1058
Kalium, K 387 mg 315 - 474 5 1058
Calcium, Ca 24,1 mg 21,2 - 27,1 6 1015
Magnesium, Mg 32,1 mg 30 - 35,9 5 1058
Fosfor, P 94,0 mg 63,2 - 133 6 1015
Jern, Fe 0,700 mg 0,45 - 1 2 1043
Kobber, Cu 0,120 mg 1344
Jod, I 0,200 µg 0,15 - 0,25 3 1055
Nikkel, Ni 4,80 µg 4 0,5 - 9,8 10 1932
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 1080 1344

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby