DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 109
Danbo, 45+
Engelsk navn
Cheese, firm, Danbo, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1348 kJ 1003
Energi, kcal 325 kcal 1003
total-N 3,713 g 3,01 - 4,32 78 1844, 1250, 1067
Protein, total 23,7 g 19,2 - 27,5 78 1844, 1250, 1067
Protein, deklaration 23,2 g 18,8 - 27 78 1844, 1250, 1067
Kulhydrat, difference 1,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 25,0 g 23 - 27,5 51 1818, 1250, 1844
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,0 g 3,5 - 5,3 78 1067, 1250, 1844
Tørstof 54,3 g 50,3 - 60,5 78 1067, 1250, 1844
Vand 45,7 g 39,5 - 49,7 78 1844, 1250, 1067
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 225 RE 1003
Retinol 216 µg 1003
ß-caroten 112 µg 1003
D-vitamin 0,250 µg 1003
D3-vitamin 0,250 µg 1003
E-vitamin 0,650 α-TE
alfa-tokoferol 0,650 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0500 mg 0,026 - 0,065 6
B2-vitamin, riboflavin 0,330 mg 0,24 - 0,546 6
Niacin 5,55 NE 1003
niacin 0,1000 mg 0,08 - 0,16 5
B6-vitamin 0,0900 mg 0,06 - 0,126 6
Pantothensyre 0,340 mg
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1
Folat 60,0 µg 51 - 74 4
Frit folat 1,000 µg
B12-vitamin 1,38 µg 1,02 - 1,6 3
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl mg 880 - 1400 24 1250
Natrium, Na 756 mg 518 - 1170 78 1250, 1844, 1067
Kalium, K 83,9 mg 64 - 107 47 1250, 1844
Calcium, Ca 659 mg 488 - 811 78 1844, 1250, 1067
Magnesium, Mg 28,5 mg 23,1 - 32,4 78 1844, 1250, 1067
Fosfor, P 510 mg 330 - 590 33 1221
Jern, Fe 0,158 mg 0,09 - 0,27 78 1067, 1844, 1250
Kobber, Cu 0,0860 mg 0,07 - 0,099 5
Zink, Zn 3,64 mg 2,73 - 4,5 78 1067, 1250, 1844
Jod, I 10,4 µg 11 6,8 - 14 5
Mangan, Mn 0,0590 mg 0,046 - 0,081 5
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 7,90 µg 1917
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0 - 2,9 5
Kviksølv, Hg 0,0600 µg 5
Arsen, As 1,000 µg 5
Cadmium, Cd 0,01000 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,690 g 1217
D-mælkesyre 0,600 g 1217
Organiske syrer, tot. 1,29 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 1480
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,0500 g 1217
Disaccharider, total 0,0500 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,0500 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,819 3,47 1818
C6:0 0,756 3,2 1818
C8:0 0,353 1,49 1818
C10:0 0,686 2,9 1818
C12:0 0,788 3,34 1818
C14:0 2,395 10,1 1818
C16:0 7,048 29,8 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 2,873 12,1 1818
C20:0 0,065 0,273 1818
C22:0 0,000 1818
C24:0 0,000 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,314 1,33 1818
C16:1,n-7 0,401 1,69 1818
C18:1,n-9 6,260 26,5 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C20:1,n-11 0,217 0,92 1818
C22:1,n-9 0,000 1818
C22:1,n-11 0,000 1818
C24:1,n-9 0,000 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,480 2,03 1818
C18:3,n-3 (ALA) 0,132 0,56 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,000 1818
C20:3,n-3 0,000 1818
C20:3,n-6 0,000 1818
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 1818
C22:5,n-3 0,000 1818
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede 15,783 66,9 1003
Sum monoumættede 7,192 30,4 1003
Sum polyumættede 0,612 2,59 1003
Fedtsyrer, total 23,587 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,132 0,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,480 2,03 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 84 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1300 350 1059
Leucin 2190 590 1059
Lysin 1890 510 1059
Methionin 668 180 1059
Cystin 85 23 1059
Phenylalanin 1230 330 1059
Tyrosin 1300 350 1059
Threonin 817 220 1059
Tryptofan 327 88 1059
Valin 1600 430 1059
Arginin 743 200 1059
Histidin 668 180 1059
Alanin 743 200 1059
Asparaginsyre 1670 450 1059
Glutaminsyre 4640 1250 1059
Glycin 483 130 1059
Prolin 2490 670 1059
Serin 1340 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby