Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 109
Danbo, 45+
Engelsk navn
Cheese, firm, Danbo, 45 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1348 kJ 1003
Energi, kcal 322 kcal 1003
total-N 3,713 g 3,011 - 4,326 78 1067, 1250, 1844
Protein, total 23,7 g 19,210 - 27,600 78 1067, 1250, 1844
Protein, deklaration 23,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 25,0 g 23,04 - 27,51 51 1250, 1818, 1844
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,0 g 3,50 - 5,3 78 1067, 1250, 1844
Tørstof 54,3 g 50,300 - 60,500 78 1067, 1250, 1844
Vand 45,7 g 39,500 - 49,700 78 1067, 1250, 1844
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 225 RE 1003
Retinol 216 µg 1003
ß-caroten 112 µg 1003
D-vitamin 0,250 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,250 µg 1003
E-vitamin 0,650 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,650 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,050 mg 0,026 - 0,065 6 T 148
B2-vitamin, riboflavin 0,330 mg 0,240 - 0,546 6 T 148
Niacin 5,55 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,08 - 0,16 5 T 148
B6-vitamin 0,090 mg 0,060 - 0,126 6 T 148
Pantothensyre 0,340 mg T 148
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 148
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,00 µg T 148
B12-vitamin 1,38 µg 1,02 - 1,60 3 T 148
C-vitamin 0,500 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,500 mg 1 T 148
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1110 mg 880 - 1400 24 1250
Natrium, Na 756 mg 518 - 1172 78 1067, 1250, 1844
Kalium, K 83,9 mg 64 - 107 47 1250, 1844
Calcium, Ca 659 mg 488 - 811 78 1067, 1250, 1844
Magnesium, Mg 28,5 mg 23,1 - 32,4 78 1067, 1250, 1844
Phosphor, P 510 mg 330 - 590 33 1221
Jern, Fe 0,158 mg 0,09 - 0,270 78 1067, 1250, 1844
Kobber, Cu 0,086 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink, Zn 3,64 mg 2,73 - 4,5 78 1067, 1250, 1844
Jod, I 10,4 µg 11,0 6,8 - 14 5 T 148
Mangan, Mn 0,059 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 7,90 µg 1917
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Nikkel, Ni 1,36 µg 1,16 0,00 - 2,90 5 T 148
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,690 g 1217
D-mælkesyre 0,600 g 1217
Organiske syrer, tot. 1,29 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 1480
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Lactose 0,050 g 1217
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,050 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,820 3,48 1818
C6:0 0,756 3,21 1818
C8:0 0,353 1,50 1818
C10:0 0,686 2,91 1818
C12:0 0,788 3,34 1818
C14:0 2,40 10,2 1818
C16:0 7,05 29,9 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 2,87 12,2 1818
C20:0 0,065 0,27 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,314 1,33 1818
C16:1,n-7 0,401 1,70 1818
C18:1,n-9 6,26 26,5 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,218 0,92 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,479 2,03 1818
C18:3,n-3 0,132 0,55 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 15,8 66,9 1003
Sum monoumættede 7,19 30,5 1003
Sum polyumættede 0,611 2,59 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 23,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,132 0,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,479 2,03 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 84 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1300 350 1059
Leucin 2190 590 1059
Lysin 1890 510 1059
Methionin 668 180 1059
Cystin 85 23 1059
Phenylalanin 1230 330 1059
Tyrosin 1300 350 1059
Threonin 817 220 1059
Tryptofan 327 88 1059
Valin 1600 430 1059
Arginin 743 200 1059
Histidin 668 180 1059
Alanin 743 200 1059
Asparaginsyre 1670 450 1059
Glutaminsyre 4640 1250 1059
Glycin 483 130 1059
Prolin 2490 670 1059
Serin 1340 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby