Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1101
Kødpølse, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, saveloy type
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,893
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1114 kJ 1003
Energi, kcal 266 kcal 1003
total-N 1,803 g 1,328 - 2,192 48 1127, 1231, 1840, 2125
Protein, total 11,3 g 8,300 - 13,700 48 1127, 1231, 1840, 2125
Protein, deklaration 11,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,3 g 1003
Tilsat sukker 0,5 g 1298
Kostfiber 0,3 g 1003
Fedt, total 23,8 g 13,5 - 32,4 23 1306, 1818, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,3 g 18 1306
Tørstof 41,0 g 31,3 - 49,6 18 1306
Vand 59,0 g 50,400 - 68,700 18 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 18 1306
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,560 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 18 1306
25-hydroxycholecalciferol 0,112 µg 1300
E-vitamin 0,340 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,340 mg 18 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,314 mg 18 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,130 mg 18 1306
Niacin 4,28 NE 1003
niacin 2,60 mg 18 1306
B6-vitamin 0,120 mg 18 1306
Pantothensyre 0,520 mg 18 1306
Biotin 4,80 µg 18 1306
Folat 3,70 µg 18 1306
Frit folat 2,00 µg 1,6 - 2,8 4 1374
B12-vitamin 0,620 µg 18 1306
C-vitamin 75,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 75,0 mg 18 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1387 mg 670 - 2010 21 1306, 2125
Natrium, Na 1057 mg 539 - 1280 21 1306, 2125
Kalium, K 219 mg 18 1306
Calcium, Ca 26,6 mg 18 1306
Magnesium, Mg 17,3 mg 18 1306
Phosphor, P 228 mg 18 1306
Jern, Fe 0,690 mg 18 1306
Kobber, Cu 0,060 mg 18 1306
Zink, Zn 1,05 mg 18 1306
Jod, I 2,20 µg 0,8 - 4,0 4 1055
Mangan, Mn 0,040 mg 18 1306
Chrom, Cr 5,30 µg 18 1306
Selen, Se 6,04 µg 5,77 - 11,3 28 1306, 1897
Nikkel, Ni 3,50 µg 18 1306
Cadmium, Cd 0,800 µg 0,700 0 - 4,0 32 1061
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,324 1,53 1306
C16:0 5,17 24,3 1306
C18:0 2,65 12,5 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,608 2,86 1306
C18:1,n-9 9,53 44,9 1306
C20:1,n-11 0,179 0,84 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,04 9,59 1306
C18:3,n-3 0,182 0,85 1306
C20:4,n-6 0,000 0,00 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,568 2,67 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,14 38,3 1003
Sum monoumættede 10,3 48,6 1003
Sum polyumættede 2,22 10,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 21,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,182 0,85 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,04 9,59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 52 mg 18 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 523 290 1059
Leucin 847 470 1059
Lysin 847 470 1059
Methionin 216 120 1059
Cystin 72 40 1059
Phenylalanin 433 240 1059
Tyrosin 343 190 1059
Threonin 433 240 1059
Tryptofan 101 56 1059
Valin 595 330 1059
Arginin 613 340 1059
Histidin 307 170 1059
Alanin 631 350 1059
Asparaginsyre 956 530 1059
Glutaminsyre 1620 900 1059
Glycin 757 420 1059
Prolin 703 390 1059
Serin 451 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby