DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1115
Kiks, fuldkorns-, digestivetype
Engelsk navn
Biscuit, wholemeal, digestive type
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1931 kJ 1003
Energi, kcal 460 kcal 1003
Nitrogen, total 1,143 g 1,135 1,11 - 1,22 10 1962
Protein, videnskabelig 6,5 g 6,4695 6,32 - 6,95 10 1962
Protein, deklaration 7,1 g 7,09375 6,93 - 7,62 10 1962
Kulhydrat, difference 73,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 69,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 66,5 g 1003
Tilsat sukker 16,4 g 1344
Kostfibre 3,6 g 3,55 3 - 4,2 10 1962
Fedt, total 16,5 g 16,6 13,1 - 20,9 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,785 1,02 - 2,01 10 1962
Tørstof 97,8 g 97,65 97,3 - 98,6 10 1962
Vand 2,2 g 2,35 1,4 - 2,7 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,30 α-TE
alfa-tokoferol 1,30 mg 1,17 - 1,36 2 1034
alfa-tokotrienol 0,200 mg 0,18 - 0,2 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0980 mg 1 1962
B2-vitamin, riboflavin 0,0352 mg 1 1962
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 1,83 mg 1 1962
B6-vitamin 0,0890 mg 1 1962
Pantothensyre 0 mg 1 1962
Biotin 2,30 µg 1 1962
Folat 12,7 µg 1 1962
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 72,0 mg 1344
Chlorid, Cl 541 mg 569,5 374 - 599 10 1962
Natrium, Na 519 mg 551 256 - 654 10 1962
Kalium, K 174 mg 1 1962
Calcium, Ca 25,9 mg 1 1962
Magnesium, Mg 29,6 mg 1 1962
Fosfor, P 116 mg 1 1962
Jern, Fe 1,17 mg 1 1962
Kobber, Cu 0,131 mg 1 1962
Zink, Zn 0,666 mg 1 1962
Jod, I 2,35 µg 1 1962
Mangan, Mn 0,700 mg 1 1962
Chrom, Cr 0 µg 1 1962
Selen, Se 3,20 µg 1 1962
Nikkel, Ni 3,70 µg 1 1962
Cadmium, Cd 2,70 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,105 g 0,0625 0,013 - 0,307 10 1962
Glukose 0,149 g 0,096 0 - 0,359 10 1962
Monosaccharider, total 0,253 g 1003
Laktose 0,170 g 0 0 - 0,65 10 1962
Maltose 0,0717 g 0,0175 0 - 0,324 10 1962
Sakkarose 17,8 g 17,3 15,7 - 21,6 10 1962
Disaccharider, total 18,0 g 1003
Sukkerarter, total 18,3 g 1003
Stivelse 48,2 g 48 46,8 - 50,6 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,000 0 1962
C10:0 0,000 0 1962
C12:0 0,000 0 1962
C14:0 0,149 1 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 6,328 42,6 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 0,645 4,34 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 5,479 36,9 1962
C18:1,n-7 0,124 0,833 1962
C20:1,n-11 0,015 0,1 1962
C22:1,n-9 0,013 0,0869 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,015 0,0996 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,919 12,9 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,053 0,356 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,102 0,684 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 7,122 47,9 1003
Sum monoumættede 5,630 37,9 1003
Sum polyumættede 1,972 13,2 1003
Transfedtsyrer, total 0,116 0,783 1003
Fedtsyrer, total 14,841 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,053 0,356 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,919 12,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 286 250 1059
Leucin 491 430 1059
Lysin 95 83 1059
Methionin 95 83 1059
Cystin 85 74 1059
Phenylalanin 331 290 1059
Tyrosin 137 120 1059
Threonin 183 160 1059
Tryptofan 72 63 1059
Valin 320 280 1059
Arginin 229 200 1059
Histidin 137 120 1059
Alanin 217 190 1059
Asparaginsyre 309 270 1059
Glutaminsyre 2070 1810 1059
Glycin 251 220 1059
Prolin 743 650 1059
Serin 331 290 1059

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby