Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1115
Kiks, fuldkorns-, digestivetype
Engelsk navn
Biscuit, wholemeal, digestive type
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1931 kJ 1003
Energi, kcal 462 kcal 1003
total-N 1,143 g 1,135 1,11 - 1,22 10 1962
Protein, total 6,5 g 6,5 6,327 - 6,954 10 1962
Protein, deklaration 7,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 73,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 68,9 g 1003
Tilsat sukker 16,4 g 1344
Kostfiber 3,6 g 3,6 3 - 4,2 10 1962
Fedt, total 16,5 g 16,6 13,1 - 20,9 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,8 1,02 - 2,01 10 1962
Tørstof 97,8 g 97,7 97,3 - 98,6 10 1962
Vand 2,2 g 2,4 1,400 - 2,700 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,30 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,30 mg 1,17 - 1,36 2 1034
alfa-tokotrienol 0,200 mg 0,18 - 0,20 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,098 mg 1 1962
B2-vitamin, riboflavin 0,035 mg 1 1962
Niacin 1,20 NE 1003
niacin 1,83 mg 1 1962
B6-vitamin 0,089 mg 1 1962
Pantothensyre 0 mg 1 1962
Biotin 2,30 µg 1 1962
Folat 12,7 µg 1 1962
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 72,0 mg 1344
Chlorid, Cl 541 mg 570 374 - 599 10 1962
Natrium, Na 519 mg 551 256 - 654 10 1962
Kalium, K 174 mg 1 1962
Calcium, Ca 25,9 mg 1 1962
Magnesium, Mg 29,6 mg 1 1962
Phosphor, P 116 mg 1 1962
Jern, Fe 1,17 mg 1 1962
Kobber, Cu 0,131 mg 1 1962
Zink, Zn 0,666 mg 1 1962
Jod, I 2,35 µg 1 1962
Mangan, Mn 0,700 mg 1 1962
Chrom, Cr 0 µg 1 1962
Selen, Se 3,20 µg 1 1962
Nikkel, Ni 3,70 µg 1 1962
Cadmium, Cd 2,70 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,105 g 0,063 0,013 - 0,307 10 1962
Glucose 0,149 g 0,096 0 - 0,359 10 1962
Monosaccharider, total 0,254 g 1003
Lactose 0,170 g 0,000 0 - 0,65 10 1962
Maltose 0,072 g 0,018 0 - 0,324 10 1962
Saccharose 17,8 g 17,3 15,7 - 21,6 10 1962
Disaccharider, total 18,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 18,3 g 1003
Stivelse 48,2 g 48,0 46,8 - 50,6 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,000 0,00 1962
C10:0 0,000 0,00 1962
C12:0 0,000 0,00 1962
C14:0 0,151 1,01 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 6,38 42,6 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 0,650 4,35 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 5,52 36,9 1962
C18:1,n-7 0,125 0,83 1962
C20:1,n-11 0,015 0,10 1962
C22:1,n-9 0,013 0,08 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,015 0,10 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,93 12,9 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,053 0,35 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,102 0,68 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,18 48,0 1003
Sum monoumættede 5,68 37,9 1003
Sum polyumættede 1,99 13,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,117 0,78 1003
Fedtsyrer, total 15,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,053 0,35 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,93 12,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 286 250 1059
Leucin 491 430 1059
Lysin 95 83 1059
Methionin 95 83 1059
Cystin 85 74 1059
Phenylalanin 331 290 1059
Tyrosin 137 120 1059
Threonin 183 160 1059
Tryptofan 72 63 1059
Valin 320 280 1059
Arginin 229 200 1059
Histidin 137 120 1059
Alanin 217 190 1059
Asparaginsyre 309 270 1059
Glutaminsyre 2070 1810 1059
Glycin 251 220 1059
Prolin 743 650 1059
Serin 331 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby