Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1117
Grisekød, mellemkam med svær, rå
Engelsk navn
Pork, loin with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Svinekam, Flæskesteg, Svinekød, mellemkam med svær, rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1114 kJ 1003
Energi, kcal 266 kcal 1003
total-N 2,921 g 2,192 - 3,600 78 1032, 1331, 1832, 2091
Protein, total 18,3 g 13,700 - 22,500 78 1032, 1331, 1832, 2091
Protein, deklaration 18,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 21,7 g 21,5 11,6 - 31,7 52 1331, 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,73 - 0,98 52 1331, 2091
Tørstof 40,9 g 40,9 34,4 - 49,0 52 1331, 2091
Vand 59,1 g 59,2 51,000 - 65,600 52 1331, 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,53 RE 1003
Retinol 9,53 µg 9,75 5,6 - 12,0 8 1331, 2091
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,536 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,126 µg 0,056 - 0,24 12 1271, 2091
25-hydroxycholecalciferol 0,082 µg 0,05 - 0,15 12 1271, 2091
E-vitamin 0,407 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,407 mg 0,400 0,11 - 0,79 24 1331, 2091
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,628 mg 0,605 0,34 - 1,040 24 1331, 2091
B2-vitamin, riboflavin 0,121 mg 0,122 0,077 - 0,161 24 1331, 2091
Niacin 8,81 NE 1003
niacin 5,49 mg 5,40 3,4 - 7,5 24 1331, 2091
B6-vitamin 0,291 mg 0,260 0,16 - 0,54 24 1331, 2091
Pantothensyre 0,555 mg 0,560 0,25 - 1,00 24 1331, 2091
Biotin 4,08 µg 3,90 3,2 - 5,3 24 1331, 2091
Folat 4,60 µg 4,45 3,2 - 6,7 20 1331
B12-vitamin 0,854 µg 0,900 0,5 - 1,2 24 1331, 2091
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 51,9 mg 53,0 33,6 - 61 24 1331, 2091
Kalium, K 292 mg 294 227 - 343 24 1331, 2091
Calcium, Ca 6,11 mg 5,80 3,43 - 11,2 24 1331, 2091
Magnesium, Mg 18,2 mg 18,3 14,7 - 21,5 24 1331, 2091
Phosphor, P 160 mg 158 137 - 188 24 1331, 2091
Jern, Fe 0,430 mg 0,410 0,30 - 0,59 24 1331, 2091
Kobber, Cu 0,049 mg 0,045 0,02 - 0,09 24 1331, 2091
Zink, Zn 1,26 mg 1,28 0,92 - 1,76 24 1331, 2091
Jod, I 0,900 µg 1003
Mangan, Mn 0,009 mg 0,010 0,004 - 0,01 24 1331, 2091
Chrom, Cr 5,14 µg 0,041 - 7,3 130 1533, 2091
Selen, Se 7,15 µg 7,15 6,3 - 8,0 4 2091
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,502 µg 0,450 0,21 - 0,9 4 2091
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,256 1,29 2091
C16:0 5,16 25,9 2091
C17:0 0,075 0,37 2091
C18:0 3,08 15,4 2091
C20:0 0,048 0,23 2091
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,464 2,33 2091
C17:1,n-7 0,074 0,37 2091
C18:1,n-9 8,21 41,2 2091
C18:1,n-7 0,613 3,08 2091
C20:1,n-9 0,179 0,89 2091
C18:1,trans n-9 0,051 0,25 2091
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,41 7,10 2091
C18:3,n-3 0,109 0,54 2091
C20:2,n-6 0,078 0,39 2091
C20:4,n-6 0,062 0,31 2091
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,61 43,2 1003
Sum monoumættede 9,60 48,2 1003
Sum polyumættede 1,66 8,35 1003
Sum transfedtsyrer 0,051 0,25 1003
Fedtsyrer, total 19,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,109 0,54 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,55 7,80 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 69 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 876 300 1059
Leucin 1310 450 1059
Lysin 1610 550 1059
Methionin 438 150 1059
Cystin 120 41 1059
Phenylalanin 672 230 1059
Tyrosin 613 210 1059
Threonin 759 260 1059
Tryptofan 199 68 1059
Valin 964 330 1059
Arginin 1080 370 1059
Histidin 672 230 1059
Alanin 1080 370 1059
Asparaginsyre 1610 550 1059
Glutaminsyre 2370 810 1059
Glycin 935 320 1059
Prolin 730 250 1059
Serin 701 240 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby