DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1118
Vingummi
Engelsk navn
Fruit gums
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1482 kJ 1003
Energi, kcal 349 kcal 1003
Nitrogen, total 1,056 g 0,848 - 1,85 4 1823
Protein, videnskabelig 6,6 g 5,3 - 11,6 4 1823
Protein, deklaration 6,6 g 5,3 - 11,6 4 1823
Kulhydrat, difference 78,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 78,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 74,4 g 1003
Tilsat sukker 40,6 g 1344
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,9 g 0,8 0,7 - 1,2 4 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,21 0,1 - 0,26 4 1823
Tørstof 86,3 g 86,3 85 - 87,7 4 1823
Vand 13,7 g 13,7 12,3 - 15 4 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 0 µg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 69 30 - 73 16 1823
Kalium, K 12,0 mg 7 5 - 30 16 1823
Calcium, Ca 9,00 mg 8 6 - 17 16 1823
Magnesium, Mg 1,60 mg 1,6 1,3 - 2,2 16 1823
Fosfor, P 4,00 mg 1344
Jern, Fe 0,190 mg 0,15 0,13 - 0,31 16 1823
Kobber, Cu 0,0722 mg 0,02 - 0,32 23 1805, 1823
Zink, Zn 0,0500 mg 0,045 - 0,054 2 1348
Mangan, Mn 0,210 mg 0,009 - 0,41 2 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 1 1348
Selen, Se 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 2,00 µg 2 1 - 4 6 1805
Cadmium, Cd 0,1000 µg 0,1 0 - 0,1 11 1805
Bly, Pb 2,00 µg 2 1 - 4 6 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,10 g 1,6 - 12,6 20 1823
Glukose 8,30 g 8,1 1,6 - 17,5 20 1823
Monosaccharider, total 11,4 g 1003
Laktose 0,1000 g - 2,5 20 1823
Maltose 8,90 g 9,4 2,3 - 16,9 20 1823
Sakkarose 32,6 g 30,4 23,1 - 39,9 20 1823
Disaccharider, total 41,6 g 1003
Raffinose 2,40 g 2,8 - 4 20 1823
Sukkerarter, total 53,0 g 1003
Stivelse 21,4 g 1923
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1655
C6:0 0,000 0 1655
C8:0 0,000 0 1655
C10:0 0,000 0 1655
C12:0 0,000 0 1655
C14:0 0,000 0 1655
C15:0 0,000 0 1655
C16:0 0,000 0 1655
C17:0 0,000 0 1655
C18:0 0,000 0 1655
C20:0 0,000 0 1655
C22:0 0,000 0 1655
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1655
C15:1 0,000 0 1655
C16:1,n-7 0,000 0 1655
C17:1,n-7 0,000 0 1655
C18:1,n-9 0,000 0 1655
C20:1,n-11 0,000 0 1655
C22:1,n-9 0,000 0 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 1655
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 1655
C20:3,n-3 0,000 0 1655
C20:4,n-6 0,000 0 1655
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1655
C22:5,n-3 0,000 0 1655
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 0 1003
Sum monoumættede 0,000 0 1003
Sum polyumættede 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 0,720 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby