Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1118
Vingummi
Engelsk navn
Fruit gums
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1482 kJ 1003
Energi, kcal 354 kcal 1003
total-N 1,056 g 0,848 - 1,856 4 1344, 1823
Protein, total 6,6 g 5,300 - 11,600 4 1344, 1823
Protein, deklaration 6,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 78,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 78,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 78,6 g 1003
Tilsat sukker 40,6 g 1344
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,9 g 0,8 0,7 - 1,2 4 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 0,10 - 0,26 4 1823
Tørstof 86,3 g 86,3 85,0 - 87,7 4 1823
Vand 13,7 g 13,7 12,300 - 15,000 4 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 69,0 30 - 73 16 1823
Kalium, K 12,0 mg 7,0 5 - 30 16 1823
Calcium, Ca 9,00 mg 8,00 6 - 17 16 1823
Magnesium, Mg 1,60 mg 1,60 1,3 - 2,2 16 1823
Phosphor, P 4,00 mg 1344
Jern, Fe 0,190 mg 0,150 0,13 - 0,31 16 1823
Kobber, Cu 0,072 mg 0,02 - 0,32 23 1805, 1823
Zink, Zn 0,050 mg 0,045 - 0,054 2 1348
Mangan, Mn 0,210 mg 0,009 - 0,410 2 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 1 1348
Selen, Se 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 2,00 µg 2,00 1 - 4 6 1805
Cadmium, Cd 0,100 µg 0,100 0 - 0,1 11 1805
Bly, Pb 2,00 µg 2,00 1 - 4 6 1805
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,10 g 1,60 - 12,6 20 1823
Glucose 8,30 g 8,10 1,6 - 17,5 20 1823
Monosaccharider, total 11,4 g 1003
Lactose 0,100 g - 2,5 20 1823
Maltose 8,90 g 9,40 2,3 - 16,9 20 1823
Saccharose 32,6 g 30,4 23,1 - 39,9 20 1823
Disaccharider, total 41,6 g 1003
Raffinose 2,40 g 2,80 - 4,0 20 1823
Sukkerarter, ialt 53,0 g 1003
Stivelse 21,4 g 1923
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 1655
C6:0 0,000 1655
C8:0 0,000 1655
C10:0 0,000 1655
C12:0 0,000 1655
C14:0 0,000 1655
C15:0 0,000 1655
C16:0 0,000 1655
C17:0 0,000 1655
C18:0 0,000 1655
C20:0 0,000 1655
C22:0 0,000 1655
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 1655
C15:1 0,000 1655
C16:1,n-7 0,000 1655
C17:1,n-7 0,000 1655
C18:1,n-9 0,000 1655
C20:1,n-11 0,000 1655
C22:1,n-9 0,000 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 1655
C18:3,n-3 0,000 1655
C20:3,n-3 0,000 1655
C20:4,n-6 0,000 1655
C20:5,n-3 0,000 1655
C22:5,n-3 0,000 1655
C22:6,n-3 0,000 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby