DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1124
Grisekød, kogestykke af bryst med svær, rå
Engelsk navn
Pork, thin belly with rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1218 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1218 kJ 1003
Energi (kcal) 294 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 294 kcal 1003
Protein 16,3 g 16,09 12,3 - 18,7 39 1331
Protein fra Aminosyrer 13,1 g 1003
Protein, deklaration 16,3 g 16,09 12,3 - 18,7 39 1331
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 25,4 g 25,7 14,2 - 43,1 39 1331
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,15 g 20 1003
Aske 0,8 g 0,8 0,59 - 0,92 39 1331
Tørstof 42,5 g 42,7 33 - 57,3 39 1331
Vand 57,5 g 57,3 42,7 - 67 39 1331
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,85 RE 1003
Retinol 8,85 µg 7,2 5,8 - 15,2 4 1331
beta-Caroten 0 µg 1001
D-vitamin 0,438 µg 1003
D3-vitamin 0,168 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,108 µg 1300
E-vitamin 0,342 α-TE
alfa-Tokoferol 0,342 mg 0,295 0,16 - 0,73 20 1331
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,549 mg 0,565 0,25 - 0,88 20 1331
Riboflavin (B2-vitamin) 0,133 mg 0,132 0,114 - 0,163 20 1331
Niacinækvivalent 7,54 NE 1003
Niacin 4,52 mg 4,35 3,6 - 5,7 20 1331
B6-vitamin 0,217 mg 0,21 0,16 - 0,3 20 1331
Pantotensyre 0,562 mg 0,52 0,28 - 0,87 20 1331
Biotin 4,51 µg 4,45 3,2 - 6,5 20 1331
Folat 5,05 µg 5,15 3,7 - 6,6 20 1331
B12-vitamin 0,835 µg 0,8 0,5 - 1,3 20 1331
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 60,5 mg 60,0 49 - 73 20 1331
Kalium 239 mg 243,5 151 - 294 20 1331
Calcium 5,99 mg 5,35 4,1 - 11,9 20 1331
Magnesium 15,0 mg 15,55 9,7 - 18,3 20 1331
Jern 0,507 mg 0,505 0,34 - 0,68 20 1331
Kobber 0,0525 mg 0,05 0,02 - 0,09 20 1331
Zink 1,49 mg 1,515 0,75 - 1,91 20 1331
Mangan 0,01000 mg 0,01 0,01 - 0,01 20 1331
Krom 5,30 µg 3,0 0,4 - 7,3 126 1533
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 6,90 µg 0,0 - 300 231 1102
Fosfor 144 mg 147,0 105 - 172 20 1331
Jod 0,900 µg 1003
Kviksølv 0,130 µg 0,0 0,0 - 2,3 126 1533
Arsen 2,00 µg 0,0 - 18 266 1102
Cadmium 1,90 µg 1,0 0,0 - 24 126 1533
Bly 5,60 µg 2,8 0,0 - 9,2 126 1533
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,028 0,121 1331
C12:0 0,033 0,142 1331
C14:0 0,385 1,64 1331
C16:0 5,816 24,8 1331
C18:0 3,004 12,8 1331
C20:0 0,050 0,214 1331
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,683 2,91 1331
C18:1,n-7 0,998 4,26 1331
C18:1,n-9 9,205 39,3 1331
C20:1,n-11 0,173 0,74 1331
C18:1,trans 0,107 0,455 1331
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,320 9,9 1331
C18:3,n-3 0,263 1,12 1331
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,343 1,46 1331
Sum mættede fedtsyrer 9,318 39,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,059 47,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,583 11 1003
Sum transfedtsyrer 0,107 0,455 1003
Sum fedtsyrer 23,410 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,263 1,12 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,320 9,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 71 mg 70,5 63 - 79 20 1331
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,667 1331
Isoleucin 800 300 1059
Leucin 1200 450 1059
Lysin 1470 550 1059
Methionin 400 150 1059
Cystin 109 41 1059
Phenylalanin 613 230 1059
Tyrosin 560 210 1059
Threonin 693 260 1059
Tryptofan 181 68 1059
Valin 880 330 1059
Arginin 987 370 1059
Histidin 613 230 1059
Alanin 987 370 1059
Asparaginsyre 1470 550 1059
Glutaminsyre 2160 810 1059
Glycin 853 320 1059
Prolin 667 250 1059
Serin 640 240 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 59,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 5 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby