Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1158
Rullepølse, pålæg
Engelsk navn
Pork, flank, spiced, cooked
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,904
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 964 kJ 1003
Energi, kcal 230 kcal 1003
total-N 2,849 g 2,810 2,19 - 3,93 19 2125
Protein, total 14,5 g 14,3 10,4 - 21,3 19 2125
Protein, deklaration 14,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,5 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 19,4 g 2,2 - 38 42 1306, 1818, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,3 g 3,2 2,61 - 3,94 19 2125
Tørstof 37,2 g 38,5 28,0 - 42,5 19 2125
Vand 62,8 g 61,5 57,500 - 72,000 19 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,555 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
25-hydroxycholecalciferol 0,111 µg 1300
E-vitamin 0,440 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,440 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,480 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,115 mg 20 1306
Niacin 7,32 NE 1003
niacin 4,00 mg 20 1306
B6-vitamin 0,210 mg 20 1306
Pantothensyre 0,410 mg 20 1306
Biotin 5,30 µg 20 1306
Folat 2,20 µg 20 1306
B12-vitamin 0,540 µg 20 1306
C-vitamin 23,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 23,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1423 mg 1425 1109 - 1702 19 2125
Natrium, Na 1021 mg 1002 805 - 1281 19 2125
Kalium, K 206 mg 20 1306
Calcium, Ca 7,04 mg 20 1306
Magnesium, Mg 16,2 mg 20 1306
Phosphor, P 229 mg 20 1306
Jern, Fe 0,880 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,110 mg 0,046 - 0,250 25 1061
Zink, Zn 1,59 mg 20 1306
Jod, I 2,00 µg 0,8 - 3,8 4 1055
Mangan, Mn 0,055 mg 20 1306
Chrom, Cr 11,0 µg 20 1306
Selen, Se 8,00 µg 20 1306
Nikkel, Ni 6,90 µg 20 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,245 1,40 1306
C16:0 4,31 24,6 1306
C18:0 2,37 13,5 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,465 2,65 1306
C18:1,n-9 8,03 45,8 1306
C20:1,n-11 0,163 0,93 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,78 10,2 1306
C18:3,n-3 0,174 0,99 1306
C20:4,n-6 0,000 0,00 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,92 39,5 1003
Sum monoumættede 8,65 49,4 1003
Sum polyumættede 1,96 11,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 17,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,174 0,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,78 10,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 912 320 1059
Leucin 1450 510 1059
Lysin 1740 610 1059
Methionin 513 180 1059
Cystin 157 55 1059
Phenylalanin 741 260 1059
Tyrosin 684 240 1059
Threonin 883 310 1059
Tryptofan 199 70 1059
Valin 1080 380 1059
Arginin 1170 410 1059
Histidin 541 190 1059
Alanin 1110 390 1059
Asparaginsyre 1710 600 1059
Glutaminsyre 2790 980 1059
Glycin 940 330 1059
Prolin 826 290 1059
Serin 826 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby