Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1160
Kørvel, rå
Engelsk navn
Chervil, raw
Taxonomisk navn
Antriscus cerefolium (L.) Hoffm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 88 kJ 1003
Energi, kcal 21 kcal 1003
total-N 0,352 g 0,224 - 0,480 3 T 889
Protein, total 2,2 g 1,400 - 3,000 3 T 889
Protein, deklaration 2,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,0 g 1,7 - 2,7 3 T 889
Fedt, total 0,6 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,5 g 1346
Tørstof 9,0 g 9,0 8,200 - 9,900 2 1808
Vand 91,0 g 91,0 90,100 - 91,800 2 1808
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 123 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 1470 µg 1400 - 1530 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 2,90 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,90 mg 1,68 - 4,44 6 1034
B1-vitamin 0,125 mg 0,053 - 0,234 10 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg 0,135 - 0,732 10 1022
Niacin 1,98 NE 1003
niacin 1,50 mg 1,23 - 1,67 10 1018
B6-vitamin 0,026 mg 1352
Pantothensyre 0,300 mg T 50
Biotin 1,60 µg 1,2 - 2,2 4 T 50
Folat 220 µg 150 - 300 4 T 50
Frit folat 176 µg 115,6 - 278,0 4 T 50
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 37,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 37,0 mg 10 - 89 50 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,0 mg 4,9 - 18,2 5 1058
Kalium, K 597 mg 513 - 742 5 1058
Calcium, Ca 400 mg 266 - 624 20 1030
Magnesium, Mg 34,0 mg 21,4 - 55,5 5 1058
Phosphor, P 41,3 mg 29,4 - 51,1 6 T 50
Jern, Fe 1,60 mg 1,35 - 2,19 5 1043
Kobber, Cu 0,073 mg 0,059 - 0,087 4 T 50
Zink, Zn 1,10 mg 0,44 - 2,0 4 T 50
Jod, I 2,80 µg 2,3 - 3,7 3 1055
Mangan, Mn 1,70 mg 0,35 - 3,4 4 T 50
Chrom, Cr 9,30 µg 9,60 2,8 - 18,1 11 T 50
Selen, Se 0,100 µg 0,000 0,0 - 0,7 12 T 50
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 50
Nikkel, Ni 4,20 µg 2,90 1,4 - 12,2 10 T 50
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,900 g 278 1002
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,075 15,7 1039
C18:0 0,003 0,52 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,015 3,14 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,124 25,9 1039
C18:3,n-3 0,263 54,7 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,078 16,3 1003
Sum monoumættede 0,015 3,13 1003
Sum polyumættede 0,387 80,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,480 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,263 54,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,124 25,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 95 270 1059
Leucin 162 460 1059
Lysin 127 360 1059
Methionin 35 100 1059
Cystin 1 3 1059
Phenylalanin 102 290 1059
Tyrosin 67 190 1059
Threonin 81 230 1059
Tryptofan 29 82 1059
Valin 123 350 1059
Arginin 95 270 1059
Histidin 42 120 1059
Alanin 137 390 1059
Asparaginsyre 204 580 1059
Glutaminsyre 236 670 1059
Glycin 99 280 1059
Prolin 84 240 1059
Serin 95 270 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby