DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1173
Småkage, uspec.
Engelsk navn
Biscuit, sweet
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2100 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2141 kJ 1003
Energi (kcal) 502 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 512 kcal 1003
Protein 5,3 g 2 - 8,29 37 1062
Protein fra Aminosyrer 4,6 g 1003
Protein, deklaration 5,8 g 2,19 - 9,1 37 1062
Kulhydrat difference 63,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 60,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 61,9 g 1003
Kostfibre 3,0 g 1337
Fedt 26,1 g 2 - 34,1 41 1818, 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,54 g 37 1003
Aske 1,1 g 0,29 - 2,07 37 1062
Tørstof 95,5 g 58,6 - 99,1 37 1062
Vand 4,5 g 0,9 - 41,4 37 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 279 RE 1337
D-vitamin 0,400 µg 1003
D3-vitamin 0,400 µg 1 1057
E-vitamin 1,40 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,40 mg 0,52 - 1,99 4 1034
alfa-Tokotrienol 0,300 mg 0,11 - 0,44 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 0,042 - 0,063 5 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1065
Niacinækvivalent 1,22 NE 1003
Niacin 0,650 mg 0,56 - 0,66 4 1018
B6-vitamin 0,0400 mg 0,028 - 0,05 3 1025
Pantotensyre 0,300 mg 1337
Biotin 4,00 µg 1337
Folat 14,0 µg 1337
Frit folat 5,00 µg 1337
B12-vitamin 0,1000 µg 1337
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 216 mg 9 - 533 37 1062
Kalium 157 mg 62 - 751 37 1062
Calcium 10,00 mg 1065
Magnesium 14,0 mg 11,6 - 16,3 3 1058
Jern 0,400 mg 1043
Kobber 0,1000 mg 1337
Zink 0,600 mg 1337
Mangan 0,900 mg 1337
Krom 24,0 µg 1337
Selen 2,10 µg 1 2135
Fosfor 190 mg 1337
Jod 2,30 µg 1,6 - 2,9 5 1055
Sum mineraler 587 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1337
Glukose 0,0400 g 1337
Sum monosakkarider 0,0400 g 1003
Laktose 0,160 g 1337
Maltose 0 g 1337
Sakkarose 26,9 g 1337
Sum disakkarider 27,1 g 1003
Sum sukkerarter 27,1 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 34,8 g 1337
Cellulose 0,300 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,222 0,915 1818
C8:0 0,419 1,72 1818
C10:0 0,417 1,71 1818
C12:0 1,414 5,82 1818
C14:0 2,377 9,78 1818
C16:0 5,520 22,7 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 2,290 9,42 1818
C20:0 0,511 2,1 1818
C22:0 0,000 0,0 1818
C24:0 0,000 0,0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,133 0,547 1818
C16:1,n-7 0,902 3,71 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 6,373 26,2 1818
C20:1,n-11 0,744 3,06 1818
C22:1,n-9 0,526 2,16 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,816 7,47 1818
C18:3,n-3 0,433 1,78 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,191 0,785 1818
Sum mættede fedtsyrer 13,171 54,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,679 35,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,249 9,26 1003
Sum fedtsyrer 24,290 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,433 1,78 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,816 7,47 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 65 mg 1337
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,930 1062
Isoleucin 242 260 1059
Leucin 409 440 1059
Lysin 86 92 1059
Methionin 91 98 1059
Cystin 91 98 1059
Phenylalanin 260 280 1059
Tyrosin 102 110 1059
Threonin 158 170 1059
Tryptofan 34 37 1059
Valin 260 280 1059
Arginin 177 190 1059
Histidin 121 130 1059
Alanin 158 170 1059
Asparaginsyre 233 250 1059
Glutaminsyre 1840 1980 1059
Glycin 195 210 1059
Prolin 605 650 1059
Serin 260 280 1059
Sum essentielle Aminosyrer 1661,91
Sum ikke essentielle aminosyrer 3662,34
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby