Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1184
Blodpølse, kogt
Engelsk navn
Black pudding, boiled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1298 kJ 1003
Energi, kcal 310 kcal 1003
total-N 1,712 g 1,120 - 2,160 14 1323, 1840
Protein, total 10,7 g 7,000 - 13,500 14 1323, 1840
Protein, deklaration 10,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 23,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,0 g 1311
Fedt, total 20,8 g 17,2 - 23,6 14 1840
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,35 - 2,31 14 1840
Tørstof 56,3 g 51,600 - 64,300 14 1840
Vand 43,7 g 35,700 - 48,400 14 1840
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 0 - 18 14 1840
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 1,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,00 µg 1,0 - 1,2 2 1057
E-vitamin 0,150 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,150 mg 1 1034
B1-vitamin 0,075 mg 0,044 - 0,092 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,035 mg 0,030 - 0,043 4 1022
Niacin 2,68 NE 1003
niacin 1,20 mg 0,90 - 1,78 10 1018
B6-vitamin 0,045 mg 0,037 - 0,053 6 1025
Pantothensyre 0,600 mg 1344
Biotin 2,00 µg 1344
Folat 5,00 µg 1344
Frit folat 2,00 µg 1344
B12-vitamin 0,320 µg 0,29 - 0,35 5 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 620 mg 240 - 1060 14 1840
Natrium, Na 438 mg 184 - 710 17 1058, 1840
Kalium, K 192 mg 157 - 226 17 1058, 1840
Calcium, Ca 65,0 mg 44 - 84 4 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 19,2 - 20,1 3 1058
Phosphor, P 84,0 mg 1347
Jern, Fe 16,2 mg 13,9 - 19,7 14 1840
Kobber, Cu 0,140 mg 1 1061
Zink, Zn 0,600 mg 1 1061
Jod, I 2,70 µg 2,0 - 3,7 4 1055
Mangan, Mn 6,80 mg 3,4 - 8,5 3 1348
Chrom, Cr 1,00 µg 3 1348
Selen, Se 14,0 µg 12 - 17 3 1348
Nikkel, Ni 1,00 µg 3 1348
Kviksølv, Hg 0,200 µg 3 1348
Cadmium, Cd 0,200 µg 3 1348
Bly, Pb 0 µg 3 1348
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,510 2,66 1356
C16:0 5,06 26,4 1356
C18:0 2,72 14,2 1356
Andre mætt. 0,146 0,76 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 9,39 49,0 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,21 6,31 1356
C18:3,n-3 0,114 0,59 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,43 44,0 1003
Sum monoumættede 9,39 49,0 1003
Sum polyumættede 1,32 6,90 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 19,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,114 0,59 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,21 6,31 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 68 mg 1344
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 257 150 1059
Leucin 873 510 1059
Lysin 805 470 1059
Methionin 128 75 1059
Cystin 80 47 1059
Phenylalanin 548 320 1059
Tyrosin 188 110 1059
Threonin 291 170 1059
Tryptofan 89 52 1059
Valin 702 410 1059
Arginin 565 330 1059
Histidin 394 230 1059
Alanin 736 430 1059
Asparaginsyre 907 530 1059
Glutaminsyre 1320 770 1059
Glycin 993 580 1059
Prolin 890 520 1059
Serin 462 270 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby