DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1184
Blodpølse, kogt
Engelsk navn
Black pudding, boiled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1298 kJ 1003
Energi, kcal 312 kcal 1003
Nitrogen, total 1,712 g 1,45 - 2,16 14 1840
Protein, videnskabelig 10,7 g 9,1 - 13,5 14 1840
Protein, deklaration 10,7 g 9,1 - 13,5 14 1840
Kulhydrat, difference 23,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 18,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 18,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 5,0 g 1311
Fedt, total 20,8 g 17,2 - 23,6 14 1840
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,35 - 2,31 14 1840
Tørstof 56,3 g 51,6 - 64,3 14 1840
Vand 43,7 g 35,7 - 48,4 14 1840
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 0 - 18 14 1840
D-vitamin 1,000 µg 1003
D3-vitamin 1,000 µg 1 - 1,2 2 1057
E-vitamin 0,150 α-TE
alfa-tokoferol 0,150 mg 1 1034
B1-vitamin 0,0750 mg 0,044 - 0,092 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,0350 mg 0,03 - 0,043 4 1022
Niacinækvivalent 2,68 NE 1003
Niacin 1,20 mg 0,9 - 1,78 10 1018
B6-vitamin 0,0450 mg 0,037 - 0,053 6 1025
Pantothensyre 0,600 mg 1344
Biotin 2,00 µg 1344
Folat 5,00 µg 1344
Frit folat 2,00 µg 1344
B12-vitamin 0,320 µg 0,29 - 0,35 5 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 0 µg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 620 mg 240 - 1060 14 1840
Natrium, Na 438 mg 184 - 710 17 1058, 1840
Kalium, K 192 mg 157 - 226 17 1840, 1058
Calcium, Ca 65,0 mg 44 - 84 4 1030
Magnesium, Mg 20,0 mg 19,2 - 20,1 3 1058
Fosfor, P 84,0 mg 1347
Jern, Fe 16,2 mg 13,9 - 19,7 14 1840
Kobber, Cu 0,140 mg 1 1061
Zink, Zn 0,600 mg 1 1061
Jod, I 2,70 µg 2 - 3,7 4 1055
Mangan, Mn 6,80 mg 3,4 - 8,5 3 1348
Chrom, Cr 1,000 µg 3 1348
Selen, Se 14,0 µg 12 - 17 3 1348
Nikkel, Ni 1,000 µg 3 1348
Kviksølv, Hg 0,200 µg 3 1348
Cadmium, Cd 0,200 µg 3 1348
Bly, Pb 0 µg 3 1348
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 1356
C14:0 0,510 2,66 1356
C16:0 5,057 26,4 1356
C18:0 2,716 14,1 1356
Andre mættede fedtsyrer 0,146 0,761 1356
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
Andre monoumættede fedtsyrer 9,386 49 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,207 6,3 1356
C18:3,n-3 (ALA) 0,114 0,598 1356
Andre polyumættede 0 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,429 44 1003
Sum monoumættede 9,386 49 1003
Sum polyumættede 1,322 6,9 1003
Fedtsyrer, total 19,136 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,114 0,598 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,207 6,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 68 mg 1344
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 257 150 1059
Leucin 873 510 1059
Lysin 805 470 1059
Methionin 128 75 1059
Cystin 80 47 1059
Phenylalanin 548 320 1059
Tyrosin 188 110 1059
Threonin 291 170 1059
Tryptofan 89 52 1059
Valin 702 410 1059
Arginin 565 330 1059
Histidin 394 230 1059
Alanin 736 430 1059
Asparaginsyre 907 530 1059
Glutaminsyre 1320 770 1059
Glycin 993 580 1059
Prolin 890 520 1059
Serin 462 270 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby