Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1192
Wienerpølse, ristet, fastfood
Engelsk navn
Frankfurt sausage, fried, fast food
Synonymer
Frankfurter, En rister, Wienerpølser
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1208 kJ 1003
Energi, kcal 289 kcal 1003
total-N 2,248 g 2,255 2,02 - 2,46 4 2004
Protein, total 14,1 g 14,1 12,625 - 15,375 4 2004
Protein, deklaration 14,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,2 g T 1143
Fedt, total 25,2 g 25,5 22,6 - 27 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,2 g 3,2 2,98 - 3,45 4 2004
Tørstof 44,8 g 45,0 41,4 - 47,9 4 2004
Vand 55,2 g 55,1 52,100 - 58,600 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 1143
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,739 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,184 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,111 µg 1300
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 0,10 - 0,12 2 T 1143
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,358 mg 0,341 0,332 - 0,417 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,103 mg 0,103 0,088 - 0,118 4 2004
Niacin 3,75 NE 1003
niacin 1,80 mg 1,65 - 1,95 10 T 1143
B6-vitamin 0,150 mg 0,105 - 0,230 7 T 1143
Pantothensyre 0,570 mg 19 T 1136
Biotin 5,20 µg 19 T 1136
Folat 4,00 µg 2,3 - 5,5 4 T 1143
Frit folat 2,00 µg 0,8 - 3,0 4 T 1143
B12-vitamin 1,10 µg 0,85 - 1,40 5 T 1143
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1448 mg 1455 1380 - 1500 4 2004
Natrium, Na 1070 mg 759 - 1470 24 1063, 2004
Kalium, K 209 mg 147 - 291 24 1063, 2004
Calcium, Ca 21,9 mg 22,6 14,8 - 27,8 4 2004
Magnesium, Mg 18,7 mg 20,1 11,9 - 22,6 4 2004
Phosphor, P 184 mg 185 127 - 239 4 2004
Jern, Fe 0,785 mg 0,785 0,65 - 0,92 4 2004
Kobber, Cu 0,067 mg 0,068 0,054 - 0,078 4 2004
Zink, Zn 1,31 mg 1,30 1,22 - 1,42 4 2004
Jod, I 14,0 µg 2,7 - 25 6 T 1143
Mangan, Mn 0,109 mg 0,105 0,019 - 0,208 4 2004
Chrom, Cr 6,00 µg 4 - 7 4 T 1143
Selen, Se 7,20 µg 7,20 5,66 - 9,24 13 T 1143
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 T 1143
Nikkel, Ni 19,0 µg 9 - 31 6 T 1143
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143
Tyramin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g T 1143
Glucose 0 g T 1143
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 2,80 g T 1143
Maltose 0 g T 1143
Saccharose 0,030 g T 1143
Disaccharider, total 2,83 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,83 g 1003
Stivelse 1,50 g 1003
(a)Hexoses 0,250 g T 1143
(b)Pentoses 0,100 g T 1143
(c)UronicAcids 0,010 g T 1143
Cellulose 0,030 g T 1143
Lignin 0 g T 1143
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,313 1,42 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 5,48 24,7 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 2,82 12,8 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,627 2,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 9,35 42,3 2004
C18:1,n-7 0,778 3,52 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,197 0,89 2004
C22:1,n-9 0,000 0,00 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,29 10,4 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,205 0,92 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,066 0,29 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,61 38,9 1003
Sum monoumættede 11,0 49,5 1003
Sum polyumættede 2,56 11,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 22,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,205 0,92 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,36 10,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 61 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 584 260 1059
Leucin 1010 450 1059
Lysin 1170 520 1059
Methionin 292 130 1059
Cystin 88 39 1059
Phenylalanin 517 230 1059
Tyrosin 405 180 1059
Threonin 517 230 1059
Tryptofan 117 52 1059
Valin 719 320 1059
Arginin 809 360 1059
Histidin 315 140 1059
Alanin 877 390 1059
Asparaginsyre 1150 510 1059
Glutaminsyre 1890 840 1059
Glycin 1260 560 1059
Prolin 1080 480 1059
Serin 607 270 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby