DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1192
Wienerpølse, ristet, fastfood
Engelsk navn
Frankfurt sausage, fried, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1208 kJ 1003
Energi, kcal 292 kcal 1003
Nitrogen, total 2,248 g 2,255 2,02 - 2,46 4 2004
Protein, videnskabelig 14,0 g 14,09375 12,6 - 15,3 4 2004
Protein, deklaration 14,0 g 14,09375 12,6 - 15,3 4 2004
Kulhydrat, difference 2,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 4,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,2 g 1 T 1143
Fedt, total 25,1 g 25,5 22,6 - 27 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,2 g 3,225 2,98 - 3,45 4 2004
Tørstof 44,8 g 44,95 41,4 - 47,9 4 2004
Vand 55,2 g 55,05 52,1 - 58,6 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 1143
D-vitamin 0,739 µg 1003
D3-vitamin 0,184 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,111 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-tokoferol 0,1000 mg 0,1 - 0,12 2 T 1143
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,358 mg 0,341 0,332 - 0,417 4 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,103 mg 0,103 0,088 - 0,118 4 2004
Niacinækvivalent 3,75 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,65 - 1,95 10 T 1143
B6-vitamin 0,150 mg 0,105 - 0,23 7 T 1143
Pantothensyre 0,570 mg 19 T 1136
Biotin 5,20 µg 19 T 1136
Folat 4,00 µg 2,3 - 5,5 4 T 1143
Frit folat 2,00 µg 0,8 - 3 4 T 1143
B12-vitamin 1,10 µg 0,85 - 1,4 5 T 1143
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1450 mg 1455 1380 - 1500 4 2004
Natrium, Na 1070 mg 759 - 1470 24 1063, 2004
Kalium, K 209 mg 147 - 291 24 1063, 2004
Calcium, Ca 21,9 mg 22,55 14,8 - 27,8 4 2004
Magnesium, Mg 18,7 mg 20,1 11,9 - 22,6 4 2004
Fosfor, P 184 mg 184,5 127 - 239 4 2004
Jern, Fe 0,785 mg 0,785 0,65 - 0,92 4 2004
Kobber, Cu 0,0668 mg 0,0675 0,054 - 0,078 4 2004
Zink, Zn 1,31 mg 1,3 1,22 - 1,42 4 2004
Jod, I 14,0 µg 2,7 - 25 6 T 1143
Mangan, Mn 0,109 mg 0,105 0,019 - 0,208 4 2004
Chrom, Cr 6,00 µg 4 - 7 4 T 1143
Selen, Se 7,20 µg 7,2 5,66 - 9,24 13 T 1143
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 T 1143
Nikkel, Ni 19,0 µg 9 - 31 6 T 1143
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143
Tyramin 0,175 mg 0,066 - 0,363 10 T 1143
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g T 1143
Glukose 0 g T 1143
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 2,80 g T 1143
Maltose 0 g T 1143
Sakkarose 0,0300 g T 1143
Disaccharider, total 2,83 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 2,83 g 1003
Stivelse 1,50 g 1003
Hexose 0,250 g T 1143
Pentose 0,1000 g T 1143
Uronic Acid 0,01000 g T 1143
Cellulose 0,0300 g T 1143
Lignin 0 g T 1143
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,327 1,41 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 5,726 24,7 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 2,952 12,7 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,656 2,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 9,779 42,2 2004
C18:1,n-7 0,813 3,51 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,206 0,889 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,000 0 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,395 10,3 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,214 0,925 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,069 0,299 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,000 0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede 9,005 38,9 1003
Sum monoumættede 11,454 49,5 1003
Sum polyumættede 2,679 11,5 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 23,138 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,214 0,925 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,464 10,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 61 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 584 260 1059
Leucin 1010 450 1059
Lysin 1170 520 1059
Methionin 292 130 1059
Cystin 88 39 1059
Phenylalanin 517 230 1059
Tyrosin 405 180 1059
Threonin 517 230 1059
Tryptofan 117 52 1059
Valin 719 320 1059
Arginin 809 360 1059
Histidin 315 140 1059
Alanin 877 390 1059
Asparaginsyre 1150 510 1059
Glutaminsyre 1890 840 1059
Glycin 1260 560 1059
Prolin 1080 480 1059
Serin 607 270 1059

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby