DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1199
Gær, tørret
Engelsk navn
Yeast, dried
Taxonomisk navn
Saccharomyces
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 2098
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1327 kJ 1003
Energi, kcal 315 kcal 1003
Nitrogen, total 5,696 g 1344
Protein, videnskabelig 32,5 g 1344
Protein, deklaration 35,6 g 1344
Kulhydrat, difference 52,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 33,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 29,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 19,7 g 1541
Fedt, total 1,5 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 8,3 g 1347
Tørstof 95,0 g 1344
Vand 5,0 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 2,33 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 4,00 mg 1344
Niacinækvivalent 43,4 NE 1003
Niacin 36,0 mg 1344
B6-vitamin 2,00 mg 1344
Pantothensyre 11,0 mg 1344
Biotin 200 µg 1344
Folat 4000 µg 1344
Frit folat 130 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 0 µg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 52,0 mg 1347
Kalium, K 2000 mg 1344
Calcium, Ca 44,0 mg 1347
Magnesium, Mg 230 mg 1344
Fosfor, P 1290 mg 1344
Jern, Fe 16,1 mg 1347
Kobber, Cu 5,00 mg 1344
Zink, Zn 8,00 mg 1344
Jod, I 10,00 µg 2,4 - 28 3 1055
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 1,200 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1820 320 T 319
Leucin 2450 430 T 319
Lysin 2730 480 T 319
Methionin 501 88 T 319
Cystin 125 22 T 319
Phenylalanin 1370 240 T 319
Tyrosin 1200 210 T 319
Threonin 1820 320 T 319
Tryptofan 444 78 T 319
Valin 2280 400 T 319
Arginin 1880 330 T 319
Histidin 740 130 T 319
Alanin 2160 380 T 319
Asparaginsyre 3530 620 T 319
Glutaminsyre 4730 830 T 319
Glycin 1770 310 T 319
Prolin 1200 210 T 319
Serin 1880 330 T 319

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby