Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1211
Ost, fast, 20+, alle typer
Engelsk navn
Cheese, firm, 20 % fidm., all varieties
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 936 kJ 1003
Energi, kcal 224 kcal 1003
total-N 4,707 g 4,707 4,68 - 4,734 2 1221, 2092
Protein, total 30,0 g 30,0 29,858 - 30,203 2 1221, 2092
Protein, deklaration 29,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 11,0 g 11,3 - 11,3 235 1221, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,9 g 3,9 4,38 - 4,38 2 1003, 2092
Tørstof 46,0 g 46,3 - 46,3 235 1221, 2092
Vand 54,0 g 53,700 - 53,700 235 1221, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 92,0 RE 1003
Retinol 88,0 µg 1 2092
ß-caroten 48,0 µg 1003
D-vitamin 0,140 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,140 µg 1003
E-vitamin 0,160 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,160 mg 1 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,060 mg 0,043 - 0,065 2 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,320 mg 0,258 - 0,372 4 1022
Niacin 7,00 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,06 - 0,14 5 1018
B6-vitamin 0,080 mg 0,072 - 0,096 6 1025
Pantothensyre 0,340 mg 1352
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 1344
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 1071
B12-vitamin 1,60 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1170 mg 1 2092
Natrium, Na 840 mg 503 - 1168 37 1221, 2092
Kalium, K 70,5 mg 70,5 70 - 70,9 2 1067, 2092
Calcium, Ca 753 mg 753 705 - 800 2 1067, 2092
Magnesium, Mg 32,2 mg 32,2 30,8 - 33,6 2 1067, 2092
Phosphor, P 549 mg 390 - 590 19 1221, 2092
Jern, Fe 0,086 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,057 mg 1 2092
Zink, Zn 3,83 mg 1 2092
Jod, I 18,0 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,019 mg 1 2092
Chrom, Cr 1,60 µg 1 2092
Selen, Se 12,0 µg 1 2092
Molybdæn, Mo 6,00 µg 2 T 94
Nikkel, Ni 2,00 µg 1 2092
Kviksølv, Hg 0,060 µg 5 T 94
Arsen, As 1,00 µg 5 T 94
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glucose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1 2092
Saccharose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,403 3,87 2092
C6:0 0,289 2,78 2092
C8:0 0,155 1,49 2092
C10:0 0,361 3,48 2092
C12:0 0,403 3,87 2092
C14:0 1,21 11,6 2092
C15:0 0,124 1,19 2092
C16:0 3,26 31,4 2092
C18:0 1,12 10,7 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,103 0,99 2092
C16:1,n-7 0,145 1,39 2092
C18:1,n-9 1,84 17,7 2092
C18:1,n-7 0,062 0,59 2092
C18:1,trans n-9 0,341 3,28 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,165 1,59 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,031 0,29 2092
C18:3,n-3 0,072 0,69 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,083 0,79 2092
Andre fedtsyrer 0,237 2,28 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,32 70,4 1003
Sum monoumættede 2,15 20,7 1003
Sum polyumættede 0,268 2,58 1003
Sum transfedtsyrer 0,424 4,08 1003
Fedtsyrer, total 10,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,072 0,69 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,165 1,59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 36 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1650 350 1059
Leucin 2780 590 1059
Lysin 2400 510 1059
Methionin 847 180 1059
Cystin 108 23 1059
Phenylalanin 1550 330 1059
Tyrosin 1650 350 1059
Threonin 1040 220 1059
Tryptofan 414 88 1059
Valin 2020 430 1059
Arginin 941 200 1059
Histidin 847 180 1059
Alanin 941 200 1059
Asparaginsyre 2120 450 1059
Glutaminsyre 5880 1250 1059
Glycin 612 130 1059
Prolin 3150 670 1059
Serin 1700 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby