Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1244
Skummetmælksost, max. 5+
Engelsk navn
Cheese, firm, skimmed milk, max. 5 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 783 kJ 1003
Energi, kcal 187 kcal 1003
total-N 6,755 g 1221
Protein, total 43,1 g 1221
Protein, deklaration 42,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,9 g 72 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,2 g 1003
Tørstof 48,2 g 72 1221
Vand 51,8 g 72 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,33 RE 1003
Retinol 8,00 µg 1003
ß-caroten 4,00 µg 1003
D-vitamin 0,050 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,050 µg 1003
E-vitamin 0,020 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,020 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacin 9,90 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 680 mg 358 - 1287 33 1221
Natrium, Na 440 mg 232 - 833 33 1221
Calcium, Ca 1280 mg 820 - 1520 22 1221
Phosphor, P 780 mg 690 - 930 22 1221
Chrom, Cr 0,250 µg 1538
Selen, Se 14,0 µg 1003
Cadmium, Cd 0,010 µg 1538
Bly, Pb 0,450 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,100 g 1217
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,031 3,63 1227
C6:0 0,020 2,35 1227
C8:0 0,013 1,52 1227
C10:0 0,028 3,28 1227
C12:0 0,035 4,10 1227
C14:0 0,100 11,7 1227
C16:0 0,265 31,2 1227
C18:0 0,091 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,013 1,52 1227
C16:1,n-7 0,020 2,35 1227
C18:1,n-9 0,199 23,4 1227
C20:1,n-11 0,010 1,17 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,019 2,23 1227
C18:3,n-3 0,007 0,82 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,583 68,5 1003
Sum monoumættede 0,242 28,4 1003
Sum polyumættede 0,026 3,06 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,851 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,007 0,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,019 2,23 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 5 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 2360 350 1059
Leucin 3990 590 1059
Lysin 3450 510 1059
Methionin 1220 180 1059
Cystin 155 23 1059
Phenylalanin 2230 330 1059
Tyrosin 2360 350 1059
Threonin 1490 220 1059
Tryptofan 594 88 1059
Valin 2910 430 1059
Arginin 1350 200 1059
Histidin 1220 180 1059
Alanin 1350 200 1059
Asparaginsyre 3040 450 1059
Glutaminsyre 8440 1250 1059
Glycin 878 130 1059
Prolin 4530 670 1059
Serin 2430 360 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby